Hirdetés
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocsi, de ezt nem bírom sírás nélkül
komolyan ember van olyan tárgy tudom hogy nem jártál arra de úgy hívják hogy statisztika, meg valószínőség számítás, javaslom legalább az érettségi szintet próbáld meg elérni benne, mert a matek nem szerintem meg véleményem szerint működik, akármennyire ezt szeretnéd. nagyon kevés benne a józan paraszti ész, és nagyon sok a jól leírható, reprodukálható, bizonyítható szabály. ha nem értesz vele egyet akkor is sajnos.
1: lehet fugázni a fingot 0.1%-os minta az lóf@sz. semmi. 0. mondhatod hogy a fű kék, ha sokat ismételed se lesz az.
2: ha nem vonsz le következtetést akkor a véleményed úgy hívják hogy alaptalan, definíció szerint.
3: a rossz vezető nem definiált fogalom ami valakinek rossz az nekem simán lehet hogy jó, volt rá precedens
4: a női főnökökről volt szó, az nem csak a közvetlen főnök.
5:link azonos év egy kicsit bővebb leosztásban kicsit más szemszögből6: szerintem hagyjuk, amíg a matekot véleményes szabályaid alapján alakítod és értelmezed, addig igazából nem sok beszélgetni valónk van, mert ennyi erővel azon is mehetne a bruszt hogy van e gravitáció vagy volt e evolúció. erre meg se kapacitásom se kedvem úgy igazából.
viszont látásra
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- OLED TV topic
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest