- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Részlet +2év hűség. A telefon tetszik, de jobban tetszene ha a HTC gyártotta volna. Mert akkor nem ilyen ....... rendszerrel adták volna ki.
#5) h3lios Elméletileg Google névjegyzéket is tudja használni. Én lementettem, és bemásoltam a Microsoft fiókba.
És megbántam hogy nem G4-t vettem. De annak meg ronda a hátlapja. Ha lett volna fém hátlap akkor biztos azt vettem volna.
-
Wm10 nem jó még csúcsmodellen sem. Az alap rendszer elmegy, de ha külsős átlagos alkalmazásra kerül a sor akkor az M7 keresztben lenyeli. Ilyenkor azzal védekeznek a winfarkasok hogy az Android animálja ezért nem látszik a töltés. De az animálással is hamarabb megnyit egy notesz alkalmazást mint a 950.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest