- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Hat en szerencser csak 3 reszt kaptam meg magyarul, atobbit felirattal neztem (roman felirat) es nem modndom, hogy nem volt hadarasnal, hogy pauseoltam de na..nem volt vele bajom.
Az utolso 3 reszt, amikor megjelent nem volt hozzajuk felira es annelkul neztem, egy ket szo kivetelevel ertettem mindet (peddig nem vagyok egy jo angolos)Igaz, nekem konnyebb, mert identol 3 roman sraccal lakom es ha tolluk kerek filmet akkor az biztos, hogy angol es estleg hozza felirat...mar lassan megszoktam
De tudd meg ez jo is, mert a roman kollegak, leven, hogy angol filmeken szocializalodtak 4 eves koruktol sokkal jobban bbeszelnek angolul mind a magyar ismeroseim 95%..
-
gzbotii
nagyúr
En nagy Star Trek fan vagyok
Meg Spoc szerepet simman eljatszhatne egy filmben.
Igen, nekem az egesz 2. evadbol ez maradt meg. Tobbire ennyire reszletesen nem emlekszem. Az egyik legjobb jelenet (bitches be crazy utan). Szerintem.Amugy meg lattatok Jim Parsons-al interjut? Szerintem nem erdemelte meg a dijakat..hisz tisztara o Sheldon. Semmit nem kellet szineszkednie
-
gzbotii
nagyúr
5. eved, ha nem csalodom es 4. resz (bar ezt csak emlekeztbol irom).
Eleg uj kell legyen ahoz, hogy legyen benne i4sAmugy meg semmi kep ne nezd magyar szinkronnal, ha teheted mert nagyon elrontja az egeszet. En is rakok hozza feliratot mert a sok technokrata kifejezest meg ha gyorsan beszlenek nem ertem
De igy sokkal jobb mind magyarul
(#2) Brutforsz: igen, ez bennem is annyira mely nyomott hagyott, majd leestem az agyrol ugy rohogtem. Es csakugyan nem art egy kis tudomanyos sszellmemiseg mert maskepp tenyleg nagyon sok dolog nem jon at az egesz sorozatbol.
Ja, es kozben ma megneztem az utolso megjelent reszt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest