Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Én is látom értelmét az egyszerre töltöm a bankot és a telefont koncepciónak. Bár még sose voltam olyan helyeztben, hogy éljem kelljen vele
@Antibazis:
Nagyon nagyon offtopic, és bocsáss meg, de nem tudom kihagyni... Telefonok, laptop(!!), powerbank, gopro elfért, de két T dugó nem???
Nekem a főnököm mondta volt: "Kifogás, az bezzeg mindig van" -
Antibazsi
aktív tag
-
gergejly
aktív tag
mikor találják fel azt a powerbankot ami saját magát tölti fel az usb kábel egyik végét bedugjuk, a másikat a mikro usb-be és hadd szóljon
-
Apollyon
Korrektor
A gyorstöltés egyébként nem rövidíti meg az akku élettartamát a "hagyományos" töltéssel szemben?
-
Antibazsi
aktív tag
Szvsz hasznos opció. A jelenlegi nem tudja és ha minden lemerült több töltőfejet kell beüzemelni éjszakára. Sőt, nyári túrán voltam olyan szálláson ahol 2 ágyas szobában 2db konnektor volt. 2 telefont, 2 powerbankot, goprot, laptopot kellett tölteni. öröm volt éjjel csak azért felkelni, hogy cserélgessünk.
-
Fionn
tag
Mindemellett az egyidejű töltés és újratöltés...
Tehát elöbb töltsem ide, hogy közben máshova is. Marketingre bizti jó de nem érzem át valahogy.
-
erer1000
őstag
én azt nevezném gyorstöltésnek amikor a 3000mAh akkumra rákötöttem a mobilom és a tabom egyszerre és 2másodperc alatt 1%ot esett a töltöttsége.
3perc alatt le is merült 0-ratűzforró volt xd
-
Nem tűnik olyan rossznak, de ennyi pénzért inkább maradok a Xiaomi-nál (esetleg veszek abból kettőt). Igaz, hogy az csak QC 2.0-t tud, de fele ennyibe nem kerül, és elég minőségi az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest