- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
frescho
addikt
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
[ Szerkesztve ]
https://frescho.hu
-
-
Ne ne csináljunk úgy mintha nem mentem volna el már párra. Amikor Szegedről oda vissza 6 órát vezettem csak ezért...
Most h megtörték a kocsit, folyamatban a felújítás már nem olyan egyszerű. Pláne h az autós tali pont utána lesz harmadikán.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Szerintem magánember is állíthat ki 'számlát'. Mivel az adományozás is jelentésköteles valaminek lennie kell róla. Más kérdés hogy hogyan kell adózni vagy adózik-e egyáltalán utána az illető. Vannak az ÁFAtv-nek kivételei pl speciális adószámmal vagy melléktevékenység adott körben, ha jól rémlik.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Igen működik, de mivel nem lehet csak úgy "anonim módon" utalni, (elvileg hajléktalannak sem adhatsz pénzt, ha nem ad róla számlát, bizonylatot, akármit, és nem adózik belőle) Szóval minden támogatást szívesen fogadunk, de azt akkor előre meg kell beszélnünk, és én adok róla számlát
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM