Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantha Rei, a video leirasaban is kiemeltem oket. Szeretem a szamaikat es ez az albumuk bakeliten is megvan. Nem lehet elegge megkoszonni, hogy szabadon felhasznlahatova tettek, a youtube felismeri es be is jeloli oket. Raadasul a munkassaguk szabadon elerheto.
-
-
-
Szerintem magánember is állíthat ki 'számlát'. Mivel az adományozás is jelentésköteles valaminek lennie kell róla. Más kérdés hogy hogyan kell adózni vagy adózik-e egyáltalán utána az illető. Vannak az ÁFAtv-nek kivételei pl speciális adószámmal vagy melléktevékenység adott körben, ha jól rémlik.
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
Igen működik, de mivel nem lehet csak úgy "anonim módon" utalni, (elvileg hajléktalannak sem adhatsz pénzt, ha nem ad róla számlát, bizonylatot, akármit, és nem adózik belőle) Szóval minden támogatást szívesen fogadunk, de azt akkor előre meg kell beszélnünk, és én adok róla számlát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét tárt karokkal, rengeteg retro számítógéppel és egyéb látványos dolgokkal vár a BRSZK!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest