- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
yooccoo
aktív tag
hozzászólnék, de inkább nem
szóval jó írás
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Maxi thx. a figyelmet.
A nyers styl csak kíméletlen tükör önmagam irányába, s ezáltal mások is önértékelhetnek
Nemrég belefogtam a Kaliforgia c. sorozatba, na az valami átütő erővel lerántja a leplet az emberről. A nejemmel együtt szoktam nézni, néha elég kínos, hogy vajon mit gondol magában, de aztán mindig megbeszéljük -
Napfénysüti
nagyúr
Kicsit nyers néhol de szokásosan jó és érdekes Guga írás.
-
rankesz
veterán
Az írás nagyon tetszett, a "közönséges" fogalmazás még emberközelibbé teszi a sirámot.
Kata te meg húzz innen trollkodni, nem volt elég?!
guga miatt még olvasom a logoutot, erre ide is be....
-
CséZé
őstag
állat vagy
jó volt ez, nincs ezzel baj, szvsz.
-
Vakegérke
félisten
Adódik a vulgaritás kérdése. Részemről megbocsájtva. Talán még adalék is volt ahhoz, hogy tiszta valójában át tudjam érezni a bánatot, fájdalmat.
Engem legalábbis ilyen érzések árasztottak el írásod olvastán. -
Воланд
titán
Hmm...
Összességében jó az írás, a vulgáris szavak nem öncélúak, nem azért szerepelnek a szövegben, mert miért ne, hanem ezáltal különböző lesz az írás, attól, amit megszokhattunk a hétköznapok során (Spiró György: Csirkefej című írása ugrott be elsőnek). Ennek ellenére, tuti, hogy finomítani kell majd rajta.hengerPHanda: Csak halkan, és nagyon off-ban jegyzem meg, hogy ne mártírkodj, nem áll jól.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Psychonaut #14 üzenetére
Amúgy nekem is..
-
hengerPHanda
tag
És még nekem beteg az elmém...
Guga:
Nah.. topic tényleg mentve, mert csak félig jutottam vele, de érdekel a vége. Nekem is van egy öcsém, nem azt mondom, h mindig, de az életünk eddigi részének nagy százalékában jó tesók voltunk. Igaz, én Pöcsinek becézem néha a mai napig, amin ő csak röhög, de tudja, h mindig számíthat rám, ami kölcsönös. Jó, ha van az embernek tesója -
Psychonaut
veterán
Nekem így tetszett, ahogy van. Jó volt olvasni.
-
ferensz
senior tag
Teljesen más volt a dolog, az olyanba engedett bepillantást, amibe nem mindenki szeretett volna utólag, és esetleg a cím miatt mégis végigolvasta, te pedig szimplán gugalizáltad az írásodat
Az intim volt, ez meg nagyon nagy idézőjelekben durva. Egyébként nekem nagyon tetszett az írás, érdekes "megismerni" erről az oldaladról.
@12: Szerintem simán fázott a bácsi, és a meghűlés ellen magára húzta a cangát takaróképpen.
-
hengerPHanda
tag
Ez a kép oltári
Guggolós páleszt ivott a bácsi?
Én tavaly nyáron egy esküvőn kaptam vmi kerítésszaggatót a házi fajtából
Fú...
Retorzió? Nem hiszem, h lesz. Ellenben ha szeretnéd, vki tuti elmeséli velem mi történt
De akár én is megtehetem, nem titok. Nem fogok fröcskölni, de nem is fogom szépíteni. Ez van, le kell nyelnem a békávét
-
guga
Közösségépítő
maxi thx mindenkinek a figyelmet & a szokásos:
Szerintem az őszinteség és a durvaság nem ugyanaz, ezért ne várjátok ugyanazt az elbírálást, amit máshol tapasztaltatok. Persze nem tudom miről társalogtatok, de az kitűnt a hozzászólásokból, hogy valamire én is számíthatok, mint retorzió.
Hosszú évek óta vagyok jelen, kértek már meg, hogy módosítsam a címet, vagy a tartalmat, megtettem. Ha most is megkérnek rá, akkor ugyanúgy megteszem. Tehát retorzió/dev/null.
-
kenwood3
addikt
válasz
hengerPHanda #5 üzenetére
hát igen a tied ehhez képest semmi se volt , tudom melyikre gondolsz mert olvastam az összes hsz-el 1ütt...
(#9) hengerPHanda de gonosz vagy -
hengerPHanda
tag
válasz
gamek!ller #8 üzenetére
Hátradőlök és élvezem a cirkuszt...
Kíváncsi leszek, h ide hány mod talál be... Amúgy sztem guga kísérletező típus
Színes írás, ebben aztán minden van
-
gamek!ller
őstag
válasz
De azért jól haladunk..
-
ferensz
senior tag
válasz
Vársz a hasonló támadásra, mint az ominózus zuhanyosban?
Szerény véleményem szerint feleslegesen.
-
kenwood3
addikt
válasz
sztem hasonlóképp fog járni mint a tied járt
-
hengerPHanda
tag
Topic megy a kedvencekbe és meglátom mi történik... izgalmasnak ígérkezik
Kenwood:
Sztem Gamekiller a pár nappal ezelőtt még nyitva lévő topicomra célzott, ami ennél sokkal enyhébb tartalmú volt, majd bezárták, mert a topic vett egy irányt... Hála bizonyos egyéneknekSztem nem fog úgy járni... ide tuti nem fog jönni fröcsögni senki...
Mondjuk nem tudom mire verem a nyálam...
Fec555:
Igen, várok... baj?Nem hiszem, h törölni fogják.. Sőt, biztos vagyok benne. De akkor megerősítést nyertem, h minek is vagyok itt...
Az az egy tuti, h én nem szólok se Modnak, se házigazdának... Hagyom magam sodorni az "árral"
-
kenwood3
addikt
sztem ez a bejegyzés 1 kicsit durvára sikeredett
szerk : ez nem trollkodásnak szántam
(#4) gamek!ller -
Veatta
aktív tag
-
gamek!ller
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest