Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
A Steames San Andreas verziószáma 3.0, de mégse megy az 1920*1080, ebben a steames topicban többen is panaszkodnak rá. Egyedüli megoldásnak azt találták hogy crackelt 1.01-es exével felülírni a steamest, és akkor választható az a felbontás is. Ilyenbe nem szívesen megyek bele, ha játszani akarok majd (szerintem először úgyis a hármat és a Vice Cityt játszom végig) inkább felrakom a lemezes verziómat.
A másik problémára is többen panaszkodnak, egyedüli megoldásnak (a másik kijelző leválasztásán kívül) a MouseJail nevű soft tűnik.
-
adalbert1
veterán
Valaki játszik a 3-nak a Steames verziójával?
Konkrétan az a problémám, hogy több monitoros környezetben ha túlhúzom az egeret azon a monitoron amin fut a játék és kattintok, akkor simán érzékeli a kiterjesztett asztalon a kattintást és máris a desktopon találom magam (természetesen a játék fut tovább a háttérben). Másnál is jelentkezik ez a probléma? Valami megoldást tudtok rá?
Illetve jól láttam hogy a San Andreasnál az 1680*1050 a max. felbontás? Ez furcsának tűnik, ugyanis a 3 megy 1920*1080-ban is. -
BMWFan
senior tag
Ennél tényleg sokkal jobb ajánlat a Complete pack,ami tartalmazza a négyet és az EFLC-t is,és ráadásul olcsóbb.(!!!)
-
Silenzio
addikt
válasz
Day 'n' Nite
üzenetére
Meg is vettem.
De minek hozzá gép? Egy 6 éves PC-n maxon elfut még a SA is. -
Day 'n' Nite
tag
Jó hír, már csak egy jó gép kellene hozzá
Mindegy az első-második részt már egy éve nyúzom, a kettes marha jó.(Annak ellenére hogy pixeles, meg minden, van egy hangulata.) -
maláj
addikt
"Az öt játék együtt pedig már 7.49 euróért vihető. Kellemes hétvégi ajánlat annyi biztos."
de még mennyire
-
e=mc²
őstag
Igeeen! A GTA1-el mennyit nyomtuk meg suliban lanon

A pack befigyelt nalam is. Ennyit megert az a sok evi szorakozas.
-
M3Ny3'T
senior tag
Fúúú a 2 milyen jó kis game volt!

Nekem jobban tetszett, mint bármelyik másik GTA, lehet, hogy újra elő kellene venni.
-
Neoteric
addikt
GTA betárazva

-
Xaels
félisten
Supreme Commander 2 is le van árazva 66%-al.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De minek hozzá gép? Egy 6 éves PC-n maxon elfut még a SA is.
Mindegy az első-második részt már egy éve nyúzom, a kettes marha jó.(Annak ellenére hogy pixeles, meg minden, van egy hangulata.)

Innentol az ilyesmi nem tema