Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szerintem egy androidos topicban simán elfér.
-
Van a Google Play-nek 'hivatalos' topicja itt PH!-n? Mert ha van akkor ott , ha nincs akkor itt kérdezném hogy hogyan lehet az, hogy egy app értékelésésél egyeseknek ott van a telefon típusa a nevük alatt, de másoknak viszint nincs, mert sehogy nem tudom beállítani hogy nekem ott legyen, sőt nem is találom sehol ezt az ociót, még a google+ profilomban sem, sem a Google Play beállításaiban.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Arra van valami lehetőség, hogy adott alkalmazás statisztikáját megnézzem Google Playben?
Tehát ennél részletesebben szeretném, hogy ne csak az értékelését illetve telepítések számát láthassam, hanem pl. azt is, hogy mennyi 4 csillagokat kapott, adott időszakban mennyien töltötték le stb.
Statisztikai adatokat szeretnék gyűjteni alkalmazásokról, amelyek majd egy modellben szerepelnének, ezért is lenne fontos.Választ előre is köszönöm,
Peti -
Én is ezt csináltam. Jó, hogy ilyenkor nem törli a megrendelést. De kár, hogy nem lehet a Play-en listázni az alkalmazásokat (megvásároltak elöl). Viszont rájöttem, hogy az összes alkalmazás, amit valaha felraktam, mind visszanézhető.
Tudjátok, jó érzéssel tölt el, hogy támogattam a fejlesztőket, még ha egész kis összeggel is. A Google pedig szégyellje magát, hogy csak azokat az alkalmazásokat vehettem meg, amik kompatibilisek...
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok lehet olyat h megvett alkalmazást visszaváltani ?
-
Az első részre:
Azért kaptad vissza a pénzt, mert ha a vásárlástól számított 15 percen belül uninstallálsz valamit, akkor úgy veszi a rendszer, mintha nem tetszene a program, és visszakapod a pénzed. Ez a 15 perc arra elég, hogy gyorsan megnézd a vásárolt programot/játékot, és eldöntsd, hogy kell-e neked (az már más kérdés, hogy szerintem kevés ez a 15 perc, eleinte ez 24 óra volt). Vagyis a lényeg, hogy ha veszel valamit, nem szabad 15 percen belül uninstallálni, hacsak nem direkt akarod visszakapni a pénzed.
-
tomi613
aktív tag
Én is megvettem az office suitot de valami gebasz volt a telomon ezért letõröltem, erre visszautaltak a pénzt és törölték a vásárlást. (De miért?) Szerencsére még tudtam venni mégegyszer de nem töltödöt le ahogy írták. Sőt felmentem a play áruházra de ott már azt akarta hogy vegyem még 3200ért. Csak a trialt tudtam letölteni. Írtam nekik. Hál isten az ügyfélszolgálat nagyon gyors és korrekt. Kaptam a triállhoz kódot. Amivel tudtam is aktíválni. A bajom csak az hogy a Google play csak azt ismeri fel telepítettnek. ( a trial verziót) A full ért még mindig fizetnem kellene. Pedig a telefonon ha megnézem ott regisztrált verziót ír. Akkor vajon ha lesz újabb verzió tudom majd frissíteni?
-
Laci.M
senior tag
397 Ft 7 programért. Az első napról lecsúsztam. Ha tényleg benne volt a Titanium Backup akkor azt most kár volt megtudnom

Az office suite szerencsére másnap is 55Ft volt, nem emelték fel vissza egyből!
-
55 pénzt fizettem az alkalmazásokért, csak pont akkor este zárták a számlát, annak a levonásait láttam...Összesen nem költöttem többet 350 pénznél az alkalmazásokra.
Gravity Gun-t megvette valaki? Szemezgetek vele, jónak tűnik. A Novára beneveznék, de nincs ICS-es telefonom még...
-
zzola
titán
Nova Launcher tényleg jó, van bőségesen beállítás benne....

-
neelix
csendes tag
Erre nem tud valaki mondani valamit?
-
mkRoland
senior tag
Teljesen egyetértek, egy File Expert PRO key-nek és egy Titanium Backup PRO-nak nagyon tudtam volna örülni. Esetleg valami root-os uninstall proginak, na de nem baj, majd a következő akcióban beszerzem ezeket. Mindenesetre a fejlesztők támogatása miatt vettem meg én is pár programot. A Fly Dragon jópofa, kár hogy nagyon gyerekes a grafika, a Zombie Smash kicsit durva lett, de szórakoztató, a Monsters Eat my Dojo (vagy mi a címe) viszont tök okés úgy, ahogy van.
ICS követelményű progiknak nem megoldás a "Google Play átverése", ugyanis csak egy 2.3.6-s S2-t emulál. -
Integra
titán
nekem ez a nap volt a leggyengébb eresztés
a nova-t meg a dark night-ot megvettem azért.
sketchbook pro-t meg nem engedi megvenni a nyavajás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest