- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21056 üzenetére
Áhá!
A legújabb nem indult el, így azt használtam, ami fent volt (1.xx ver szám, már nem emlékszem).
Nem volt wipe, semmi, csak nyomtam mint Tóth az anyját -
havri1
félisten
Csináltam egy szűt telepítést, de ugyanaz. 1 restart, és az alap android bill az alapértelmezett.
-
-
havri1
félisten
Arra lett már megoldás, hogy ha újraindul a telefon, NE az alap android aosp billentyűzet legyen az alapértelmezett?
Swiftkey3-at használok, és már olvastam itt, hogy JB alatt ez sokaknak előjött. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21036 üzenetére
Nah, első és utolsó élményem meg is volt ezzel a telepítős pucolós programmal.
Letöltöttem, indítottam. Első hiba amivel találkoztam :
Görgetésnél kiválasztja azt az appot, amire teszem az ujjam, így sima görgetésnél kiveszi a pipát mellőle. Lehetett jojózni, hogy most vajon be volt pipálva az adott app vagy nem?
Tehát nem lenne rossz, ha úgy lenne ez az app megcsinálva, hogy a kiválasztás CSAK A JELÖLŐ NÉGYZETEN legyen aktív, ne az egész sorban.Második probléma:
Nagyon sok olyan dolog volt benne kipipálva, amit nem is értek. ASUS programok?! ADW launcher?! Stbstb.
Köze nincs a romban ilyeneknek.
Meg pl : calculator. Nem volt kipipálva (tehát gondolom nem volt benne a romban) pedig naponta használom!Amiket feleslegesnek találtam (asus cuccok, meg ilyen egyértelmű dolgok), kiszedtem, befejezte a műveletet, restart.
Hibaüzenetek tömkelege, és rom újratelepítés lett a vége.
(superuser nem ment, google accom eltűnt, android aosp billentyűzet leállt, launcher leállt, stb) -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21036 üzenetére
Jogos :-)
Na majd atnezem újra.
Koszi -
havri1
félisten
Hm.
Nálam a play azt írta először, hogy a készülék nem támogatott. Újraindítás után már azt írja, hogy telepítés közben hiba lépett fel.
Viberre is és SwiftKey - re is.
Viszont ha a dpi - t vissza lehet állítani, akkor futok még 1 kört vele holnap, mert úgy látom gyorsabb mint a sima AOKP. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #21000 üzenetére
Telefonról nem tudom megnézni, de gondolom az a szoftver, amit egyszer nekem is ajánlották. Ki lehet szedni programokat a romból. Csak nekem az volt a probléma, hogy sok program azt se tudtam mi
:-) -
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #20988 üzenetére
Slim?
Én visszaraktam az aokp-t., mert nem megy a viber ill a kalviatúrám.
Nem tudok nyilatkozni sajna.
Mondjuk 1 óra netezéssel kb reális is lehet.. -
havri1
félisten
4.1.2 alatt nem megy eddig a : swiftkey3, illetve viber
-
havri1
félisten
Találtam működő linket a letöltésekhez.
slimroms -
havri1
félisten
válasz
FőDudu #20975 üzenetére
De, lehet fel/le nyillal, akkor lezárja a tárcsázót, és csak a találatok lesznek.
Hozzá vagyok szokva MIUI nagy méretű tárcsázójához/működéséhez, az nekem nagyon nagyon bejött, csak váltanom kellett, mert a MIUI kinőtte a nexus s memória méretét, 60-70 szabad memóriával nem lehet sajnos dolgozni, baromira akadós lett.
Felraktam legújabbat a minap, első indításnál 32 mb szabad memóriám volt... -
havri1
félisten
válasz
forintuser #20972 üzenetére
A találatok kicsik. Tehát ha T9-ben keresel, kiadja a találatokat a kis fekete sávra, na ott próbáld meg eltalálni macskakövön bumszli ujjal a kívánt nevet.
(Mondjuk most is ez a bajom AOKP-val, de itt még normál DPI a méret, slimben ez még kisebb)Screenshotot nem tudok, nagyon régen volt fent, de pont emiatt nem tudtam használni.
Mondjuk megoldás lehet az exdialer használata. Le is töltöttem volna most az új romot, de 404 a tárhely, nem jön le a slimromAkksi baj:
Igen, ezeket valóban érdemes letiltani, nálam ez az első rom telepítésnél.
Illetve mgTerminator leírása a fényerővel kapcsolatban.
Nagyon sokat számít!!!
Fényerő beállítás -
havri1
félisten
válasz
forintuser #20960 üzenetére
Slim nálam is nagyon bejött, csak vezetés közben annyira pici a tárcsázó, hogy lehetetlen tárcsázni vele.
Ha azt ki lehetne tenni normál méretre, nekem nagyot ütne -
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #20926 üzenetére
Csak kérdés, hogy azt a plusz 20 mbot mivel szerzi, azzal, hogy agresszivabban zarogatja be az esetleges olyan appokat, amiket sűrűn használ az ember? Mert akkor lehet nem is olyan jó a bigmem. Most nekem is ez van fent, eddig mondjuk ok, csak lassan nyílik pl. A tarcsazo.
-
havri1
félisten
AIR kernel-t használ valaki?
Esetleg tapasztalat a NoBIGMEM és a BIGMEM verziók között?
Nekem a BIGMEME van fent, és nagyon jó, de azt olvastam , hogy ajánlott a NOBIGMEM..miért? -
havri1
félisten
És mik a változásik 4.1 -hez képest? Valaki nyúzza már?
-
havri1
félisten
Helló!
JB alatt a tárcsázónál, a névtalálatok között, tehát amikor keresek egy nevet, kiadja a találatokat.
Na ez a betűméret igen kicsi, nem lehet ezt valahogy nagyobbra állítani?
Nem gyári, AOKP JB build 4 van fent, amúg ynagyon jó
Slukkica romjában is hasonló, ha nem pont ugyanilyen a tárcsázó, abban is ekkorák a találatok.Illetve a pixeles képek még mindig nem megoldottak nálam. Haxsync-el szedtem le FB-ről őket, és bazi nagyok, és pixelesek..
-
havri1
félisten
Helló!
AOKP Milestone6 (ICS) romban nem tudja valaki, hogy a google keresősávot hogyan lehet eltüntetni? Sose használtam, nem is szeretném, és zavar.
Köszönöm!havri
-
havri1
félisten
mgTerminator : köszi, ninc sbenne, átnéztem.
Amúgy, mi a különbség a [Only Voodoo Colors] és a [65 Fps + Blue Colors], kernelek között?
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #20819 üzenetére
CM10-ben be lehet állítani az automatikus hívásfogadást, illetve a foglalt jelzésre újratárcsázást?
Vagy ez csak MIUI-ban létezik? -
havri1
félisten
Ha elkúrtam a fólia felrakást, és most nincs rajta semmi, érdemes még rendelni és feltenni rá egyet?
Vagy hagyjam a picsába már? -
havri1
félisten
Sziasztok!
Valahogy le szeretném cserélni azt a képernyőt, ami hívás közben van. Tárcsázó vagy minek hívják?
MIUI után kb baromi ronda nekem (MIUI-ban ez valami nagyon jól el van találva).
Van erre megoldás?havri
-
havri1
félisten
Megvettem ezt a Swiftkey3 billentyűzetet. Jó-jó, de aztán belefutottam egy fatális hibába.
emailcímet kellett volna beírni egy weblapon. 10 perc alatt nem sikerült, ugyanis ha pontot írtam, egyből nagybetűvel kezdte az előtte lévő szót, és rakott egy spacet. A gmail.com -ot pedig nem engedte leírni, kijavította folyamatosan.
Unintsaláltam a francba, ekkora gyerekhibát egy ilyen kategóriájú szoftvernél..nehogy megvegyétek.
Gokeyboard ingyenes, és mindent tud!
Kicsit sok memót eszik..ennyi.. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #20014 üzenetére
Egyetértek, híg fos az egész.
Gyári böngészőben sokszor szétcsúszik, operában a fele nem jelenik meg, az alkalmazás meg hihetetlen sokat eszik. -
havri1
félisten
válasz
jackbacsi87 #19909 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Szmoki #19904 üzenetére
Lefagyasztja az adott programot, így nem elérhető a rendszerben (nem tudod használni), de nem is foglal memóriát.
Használat előtt ki kell olvasztani..
Azért jó, mert ezzel azokat az appokat amiket nem használsz, ki tudod lőni, memóriát szabadítasz fel, viszont mégsem törlöd, tehát ha kell.. -
havri1
félisten
válasz
Szmoki #19900 üzenetére
37 app. De gondolom ebből nem megy minden háttérben.
Amik számítanak, az olyan appok, amik folyamatosan futnak. widgetek, billentyűzetek, zenelejátszók, facebook, msn, skype, viber, stb.
Ebből ha felrakod a gokeyboardot, a hdwidgetet, meg a vibert, és a facebookot, máris a 200mb-ból csak 80 szabad lesz. -
havri1
félisten
válasz
margithid #19891 üzenetére
Sajnos ez már ICS-MIUI-nál is így volt/van..
GB alatt nem vettem észre ilyesmit, pedig ott nekem is fent volt minden szar, és ment hetekig a telefon restart nélkül, és gyors volt.
+1 szavazat arra, hogy ez a telefon GB -re lett optimalizálva, és nem ICS-JB (legalábbis RAM terén). -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19867 üzenetére
Sirály!
Sok dolgot nem tudok micsoda benne, persze már elfelejtettem az appok nevét
Mindjárt meglesem, addig nem merek törölni. -
havri1
félisten
válasz
margithid #19864 üzenetére
Igen, csak a Pro-ban van ez a funkció.
Nézz körül a driveomban -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19860 üzenetére
okés, köszi
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19858 üzenetére
Huh, nekem a romolda nem átlátható, de megkeresem, köszi !
Szerk.: Már szedem is a 2.0 köszi
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #19856 üzenetére
Ez mi ez az app installer, kipróbálható?
-
havri1
félisten
válasz
margithid #19843 üzenetére
Ez nagyon sok alkalmazás, ennyivel szerintem minden rom "akad".
Én letiltom, amiket nem használok. Titanium backup-al.
Pl maps. Folyamatosan fut a háttérben, eszik 8-24mb memóriát. Mi a francnak? Letiltva! Ha kell, előszedem.
Facebook 20-46 mb zabál! --> uninstall
Viber/tango a másik 1-20mb/app.
Widgetek (pl HD widgets) 18-22mbot eszik nálam, MIUI alatt nem is használom, csak pl AOKP vagy CM alatt. (Azoknál sokkal több a szabad memória)
Ésszel kell használni, sajnos elfogy az az 512mb hamar -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
az letezik,hogy 1200mhz-en kevesebbet fogyaszt a rendszer, mint 1000mhz-en? gt kernel by slukk
-
havri1
félisten
Na kínaiak nem jelentkeztek azóta valamivel?
-
havri1
félisten
Slukk!
A kínaiakat érdeklik a romjaid, tegnap 3 felkérés is érkezett, hogy tegyem publikussá a drive-on a JB-TS MIUI-t
Remélem nem baj, megtettem, és átirányítottam a romoldára őket.. -
havri1
félisten
válasz
doddencs #19693 üzenetére
Tetszik, csak a "gyári" kernel nem tudott smartassv2-t, max ondemandot, amivel nekem akadt.
Amikor legyalultam, akkor vettem észre, van új JB kernel már alá, amiben vannak új grovenorsok, de addigra meg nem ment a letöltőoldal
Amik nekem fontosak :- sebesség
- szabad memória
- akksi idő -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
raytrace #19666 üzenetére
ICS-n alapból elég gagyi az autó fényerő.
E szerint állítsd be.
Ajánlom Slukk romjai közül válogass, a hozzájuk való kernellel.
Ha nem láttál még MIUI-t, akkor, érdemes kipróbálni, szerintem ennél jobb rom nincs nexusra.
Sokkal többet tud mint bármelyik sima rom (AOKP, CM9, stb). És a gyors is.
(Tud újrahívást, automatikus hívás felvétel, miui jegyzet, stbstb).
Az akksi merülések nagyrészt beragadt appok, telepítési hibák okozzák, ahogy így elnéztem eddigi panaszokat. -
havri1
félisten
Slukk, sikerült az email.apk , köszi
Kérdés :Miért van az, hogy a grovenor állandóan visszavált ondemand-ra?
Beállítom a smartassv2-t, és random idő után, érzem, hogy akad a rendszer, nézem, és ondemand.
Be van állítva, hogy restartkor a beállított értékek legyenek, de újraindulás nem volt.
Nem jöttem rá. -
havri1
félisten
Na, ezzel a haxsinc-el azért szopok
FB contactok nagy része úgy van, hogy keresztnév elöl, vezetéknév hátul. Nem tudom miért, kb 95% így van.
Telefononba normálisan van beírva, legalábbis úgy emlékszem..
Persze ezeket nem szinkronizálta le
Valaki szenvedett már ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest