- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
fólia-téma, akit ne érdekel, ne olvassa tovább
egyszerűen nem akar a teló aljára és tetejére ráragadni a fólia, egybefüggő buborék van, nagyon csúnya...hogyan lehet ezt elkerülni?
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #5388 üzenetére
De hol van erre lehetőség?
Prime: nekem ez már túl nagynak és túl hajlítottnak tűnik.
-
knyitogato
őstag
Ajánlom, hogy olvasd át a fórumot.
Ha rendszeresen használod a GPS-t, nem a te készüléked. Ha néha-néha, akkor no problem.
Ha főleg wifiznél mobilnet helyett, válassz mást.
Ha jó minőségű droidos készülék kell, nagy és szép kijelzővel, gyors rendszerrel, elsőként megkapott frissítésekkel, válaszd ezt. -
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #5348 üzenetére
nálam egy csíkon is élvezhető volt a sebesség, amikor kipróbáltam.
-
knyitogato
őstag
Lehetne egy tokos kérdésem? Egy ilyet vennék (nem magamnak
), és a kérdés, hogy ez jó rá? A nyílások a helyén vannak? Mennyire nehéz leszedni, felrakni? Nagyon megtetszett a páromnak.
-
knyitogato
őstag
Gyerekek, ez egy qrvajó telefon. Vannak hibái, de itt az összes topic siránkozással van tele. Minél több minden van egy telóban, annál több lehet a probléma.
Egyedül Andris_2 (remélem, jól írom) jelenségei aggasztóak, szerintem ott biztos nyomatni kéne a szervizelést. De egyébként lakjátok be és élvezzétek. Vannak hibái, de egyébként tök jó a jelenlegi áráért.A Nexus Prime pedig nagyon klassznak tűnik, de ez már nem telefon méret. Szerintem az SGS2 mérete a határ.
-
knyitogato
őstag
Most már nagyon várom a 2.3.6-ot....
-
knyitogato
őstag
válasz
zozo2001hu #4673 üzenetére
ez ota-frissítés, tehát a rendszerfrissítések menüpontban kell majd, h megjelenjen? mert nálam még azt írja, a rendszer naprakész.
-
knyitogato
őstag
Van már, aki 3G miatt vitte szervizbe?
A szervizben amúgy tényleg lefóliázzák, hogy ne karcolódjon meg, ahogy itt vki írta?
-
knyitogato
őstag
Hát, én nem vigyázok rá, mint egy ereklyére, egyszerűen csak tokban hordom és nem dobálom
. Most átnéztem fény alatt, nulla (mikrokarc) van rajta, és még a zongoralakk hátlap is hibátlan. Biztos nem rontanám el ezt a gyönyörű full fekete külsőt fóliapúpokkal meg koszosodó fóliával
Persze az se mindegy, h milyen bőrtokban hordja az ember. -
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4439 üzenetére
Én, ha este töltőn hagyom, 96-ig megy fel, ha utána reggel még kicsit netezek (1-2 website), akkor 97-ig tornázza fel magát...
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4422 üzenetére
Tévedsz,az ubinak semmi köze a készülékhez.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4408 üzenetére
Emiatt hiába szólsz,nem offtopic tudtommal a teló tulajainak párbeszéde a telóról.
-
knyitogato
őstag
Nekem nulla pixelhibám van, cserébe bal kézben csökken a 3G.
-
knyitogato
őstag
Nálam sokkal lassabb volt, mint a Mini.
Más, és csak csöndben merem mondani, mert tok a téma
Nincs véletlenül vkinek elfekvőben kifejezetten i9023-hoz való kemény (nem kifejezetten szilikon) tokja? Mint ez, vagy ehhez hasonló? Mert pl túl sokat rendelt?
-
knyitogato
őstag
Kicsit láma kérdés,de ha felteszek egy másik launchert, akkor hogyan érem el a saját spéci beállításait? Ki akartam próbálni a launcher prot és az adw-t, de ugyanazok a beállítások voltak,mint az alap launcherben. Hülyén érzem magam :-)
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #4196 üzenetére
Ezért nem téptem ki, hanem rendeltem nfc nélküli hátlapot háromezerért
tartalék nem jön rosszul amúgy sem belőle.
Deetzh: jó döntés. És egy a lényeg, ha megjön, ne a hibákat keresd, hanem lakd be, élvezd ki. Pl. annak ellenére, h nem HD, szerintem eszméletlen szép videókat csinál - nappal teszteltem - , talán SGS2-nél láttam ilyet még. Nem is értem.
-
knyitogato
őstag
Azért itt többen használják. A gondokról nyilván több hsz van. Ami jól műxik, arról nem ír az ember
Én abszolút nem használom a wifit mondjuk, ha nem lenne benne egyáltalán, akkor is megvettem volna. A térerő csíkok furasága inkább böki a csőrömet, meg a bal kézben csökkenés (bár ez se mindenhol van így) de igazából a netezésben nem tapasztalok változást. Az lesz a vége, h vmilyen módon eltüntetem az állapotsávot...
Az nfc nélküli hátlapot majd kipróbálom azért, de ennyi.hallerlaller
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4171 üzenetére
minden okostelónak van vmi baja...tapasztalatból mondom...sgs,sensation,2x,nexus one,iphone...nincs tökéletes teló.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4169 üzenetére
de mitől nyekereg? hogy nincs ott a chip?
az meg, h nem sokkal jobb a Blade-é, belefér. Alapból sem túl erős a wifi benne, gyárilag, ez nem hiba, ez állapot.
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #4159 üzenetére
Pont ezek miatt ragaszkodom én is a Nexusomhoz. Nincs tökéletes telefon, ennek viszont számos jó tulajdonsága van a gyengék mellett.
-
knyitogato
őstag
itt vki határozott javulást írt a chip nélkül, hátlappal.
de amúgy valóban el kell vinni a szervizbe, ha nem működik vmi, legyen az wifi vagy 3G vagy bármi, és csapkodni az asztalt. Vagy mondjuk azzal a szöveggel indítani, hogy "legfrissebb szoftver van rajta, úgyhogy e-ee"
a kiszórás meg valszeg azért lehetett, mert nem vették az emberek az SGS és az SGS2 mellett.
-
knyitogato
őstag
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #4114 üzenetére
Nálam be sem volt soha kapcsolva.
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4111 üzenetére
Konkrétan mit tapasztalsz?
-
knyitogato
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4082 üzenetére
Én is annyiért vettem Gyorséknál, az S Plusról írtam.
Hmmm...mindenki Gyorséknál vette itt?
-
knyitogato
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4065 üzenetére
Hihetetlen amúgy, ha ez nincs, maga lenne a tökéletes teló. Még ezzel sem látok jobb alternatívát a kínálatban.
-
knyitogato
őstag
válasz
Blokkolnam0 #4062 üzenetére
Rendben, tehát látjuk, hogy konstrukciós hibával állunk szemben. Mi lehet a megoldás? Mit mondhat erre a magyar Samsung szerviz?
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #4011 üzenetére
na igen, ez a "azt írják rá, h karcos, szanaszéjjel vert, akkor is, ha nulla karc van rajta" mentalitás felháborító... Ezért nem viszek semmilyen telót be, ha csak tényleg nem akadályoz a használatban
remélem, ez a mentalitás már megváltozott, mióta utoljára telót szervizeltem
-
knyitogato
őstag
válasz
mgTerminator #3973 üzenetére
Nem paráztok attól, hogy szervizelés után szanaszét karcolva kapjátok vissza? Nem tudom, mennyire figyel oda erre a Samu-szerviz...és cserekészüléket adnak egyáltalán?
-
knyitogato
őstag
a telót lehet routerként használni,megosztani a netet pl Tab felé?
-
knyitogato
őstag
válasz
hallerlaller #3902 üzenetére
akkor megnyugodtam :-)
-
knyitogato
őstag
Más is tapasztalja,aki nem szilikonnal használja, hogy elég rapszodikusan változik a térerő, és bal kézben gyengébb néha?
-
knyitogato
őstag
válasz
Andris_2 #3889 üzenetére
a neonzöld azt jelenti, h éppen a google-lel van kapcsolatban (szinkonizál), semmi köze a mobilnethez
wifi:
gyerekek, a wifi ilyen a telefonban. minden telónak van vmi gyengesége. ilyen benne a chip, erről linkeltem is nemrég infót. 200ezret valóban nem érne így, de 70k-ért szerintem nagyon tuti a teló. nincs tökéletes telefon, még az SGS2 sem az. felesleges ezért szervizbe rohangálni.
-
knyitogato
őstag
fólia nélkül használom,nulla mikrokarc van rajta...
-
knyitogato
őstag
Megoldódott a bőrtok problémám, ilyet vettem Gyorséknál, de pl a Gigatelnél is van. Masszív külső, prémium minőség, belseje puha, jól véd. A telóval továbbra sincs semmi problémám/pixelhibám, az egyedüli furcsasága tényleg csak a bal kézben csökkenő 3G jel egyes helyeken.
-
knyitogato
őstag
Fólia! Az arénában fent a mozi emeltén lévő mobilpultnál van.
-
knyitogato
őstag
Arena Plázában lévő mobilosnál az emeleten van.
-
knyitogato
őstag
Hát nem tudom, nekem bármilyen wifi nélkül elég 500 mb Médiamánia S-sel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest