- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
Egy fontos dolgot senki nem említett meg. Az ICS-el új radio és bootloader érkezett. A második nem is igen de az első jelentőséggel bír. Arra azért nem árt figyelni hogy mikor mi van felflash-elve a telora.
Rendszerem:MIUI v4 2.1.13 v2
Market vásárlással nincs gond sms, mms gond nélkül megy és érkezik. Csengés és a kép nem késik.
Mas: gördülékeny a rendszer és szinte 100 %-ban már magyar is. Quadrant szinte azonos a GB alatt mértekkel. (majd 3000)₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
havri1
félisten
válasz Slukkica #12455 üzenetére
Koszi!
Masik kernelre lenne szuksegem, mert olyan gobdom van, hogy sojszor eldobja a halozatot. Tobbnyire akkor,amikor a net atvalt 3g rol 2gre, vagy vissza.
Ilyenkor dob egy "nincs halozat" ot.
Eddig nem vettem eszre, mert nem volt mobilnet.
Honnan szeshetek pure miui ala kernelt?[ Szerkesztve ]
havri
-
Nescafé
őstag
válasz havri1 #12460 üzenetére
De ha lessz rá megoldás akkor lehet felrakom megint.
csak a wifire is kéne valami mert ebben ugye nem jönnek elő megint be kell irni jelszót.
Nem lehet ugy hogy ennél is ugyan ugy bejöjjön.mert ugye lementi a google-re.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
palesz53
senior tag
válasz j.e.d. #12446 üzenetére
nekem a handcent egy hosszúra sikeredett sms-t akart elküldeni mmsként... én azt hittem elment, de közben sose kapták meg...
mióta mobilom van, kb 3 mms-sel volt dolgom... most már sms-t is csak ritkán küldök - gmail visz majd' mindent... :-)talán múlt héten kérdezte vki, hogy lehet a képernyőzárnál funkciót cserélni - gyárin nem tudom, de widgetlockeren mind a 4 tetszőlegesen cserélhető... :-) sőt, a negált ics (fekete) nagyon király!
aki a gödülékenység hiányára panaszkodik ics alatt, az konkrétan mire gondol? nálam ios-sel vetekszik minden téren a teló, a gb, szerintem, ehhez képest pocsék volt...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Slukkica
őstag
Nekem sem jött elő mert sosem váltottam 2G-re. Rengeteg kernel érhető el GB-re. Én anno a trinity kerneleket nagyon szerettem!
Tegnap ki akartam rakni de a multiupload nem ment. Valami megbízhatót valaki? Mert akkor délután kirakom
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Asbee
veterán
Nálam sajnos ez a hálózat eldobálás úgy is volt hogy mindig 3g-n vagyok. Igaz csak glados kernelt próbáltam, meg régen egyszer miui csinálta, azért váltottam róla.
Egyébként van stabil ics alapú miui? Az nem baj ha angol.
-
Quqesz
nagyúr
válasz palesz53 #12462 üzenetére
én arra gondoltam gördülékenység alatt,hogy pl internet oldal görgetésekor darabosabb,(nem vészesen,de észrevehető).app indítások is picit lassabbak(ez se zavaróan,de mintha indítás/bezárás esetén lassabb lenne pl market esetében)pl opera indításánál vettem észre.de nem panaszkodok,mert nálam minden jó.lehe én értelmeztem félre vmit.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
noxon
őstag
Hello!
Ebben az ICS-ben nincs benne az arcfelismerős képernyőzár feloldás? mert nem találom sehol...
We live in a simulated world...
-
jackbacsi87
senior tag
i9023-ra van lyukacsos kemény, meg sima kemény tok.Ha valakit érdekel, jelezzen!
i9020-ra meg szilikon, meg bőr. -
j.e.d.
csendes tag
válasz palesz53 #12462 üzenetére
nekem se jön sűrűn, küldeni, mondom, sose küldtem, öreg mailes vagyok.
egy cimborám küldött valamit külföldről, miután felhívott, hogy küldjem át a biztosítója központi számát. kicsit aggódok. karambol lehetett, vagy betört valaki orra sítúrán?
köszi szépen a segítséget! -
havri1
félisten
Honnan lehet lekapni MIUI alá friss trinity kernelt?
EZT találtam, innen bátran próbálkozhatom?
[ Szerkesztve ]
havri
-
kolosanyi
veterán
Próbálgatom a legújabb NexusBeam-et (4.2.3). A kernel itt már a 3.0.8-as CFS Glados. Benchmarkolgatok és próbálom minél nagyobb órajelen, de 1200 felett max a Quadrant fut le, az összes többi (Antutu stb) kifagy. Próbálgattam feszültséget emelni, de nem nagyon volt hatással a stabilitásra, ez miért lehet? Elvileg ha feszültséget emelek, akkor annak mennie kéne nem? (SetCPU-val állítgatok.)
-
palesz53
senior tag
válasz j.e.d. #12472 üzenetére
nekem egy vodánál dolgozó haverom anno azt mondta, messze nincs úgy szabványosítva világszinten az mms, mint az sms...
pár éve akartam küldeni Svájcból képet haza mms-ben, és nem ment - erre fel kérdeztem rá akkor...Quqesz - hm! ezen a vonatkozáson sose gondolkodtam... nekem összességében hat sokkal gördülékenyebbnek és gyorsabbnak az ics, mint gb...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
hallerlaller
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz hallerlaller #12477 üzenetére
Nemtom, 1,2-ig betonstabil, semmivel nem sikerült kiakasztanom, pedig direkt ráhúztam 100 appot, stressz teszt, minden volt. Felette viszont állandó reboot van.
-
havri1
félisten
Gyárekek, Gyárekek, há megszűnt minden baj az új kernellel
A töltés közbeni laggolásom kernel hiba volt, ezzel hasít.
1100mhzre toltam , ondemand scallingal, eddig hihetetlen gyors.
Már csak a hálózat eldobást kell megvárni, csinálja e, ill fagy e..havri
-
havri1
félisten
-
m4rc!
őstag
Hali! Hivatalos 4.0.3-at honnan lehet leszedni? Amiket a gogli kidob azok telepìtés közbe leállnak..
We are analog players in a digital world
-
Nescafé
őstag
Sziasztok.t-mobilnál ki mobiltv-zik.ezzel a teloval.azt tudom hogy mûsorujsàg kell.megy is de nem szép a kép.mit kell állutani.?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Nescafé
őstag
-
havri1
félisten
Alapvetoen eddig meg vagyok elegedve az uj kernellel, viszont 1 dolgot ennel is eszrevettem:
Mobilnet folyamatosan aktiv, bongeszo indit, es soxor elofurdul, hogy csak gondolkodok a webcimen, gondolkdik, H betu korul ertesitesi savon neha felvillan a nyilacska, de semmi. Es egyszercsak beindul.
Zavaro, mert van, hogy 10-20mp ez van, marha bosszanto.
Mi lehet? Hw hiba? Kernel hiba? Vodafone szarakodik?
Mintha packet losss lenne a net.havri
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Valaki mar leirta hozzaszolasban el setleg a 4.0.3 to 2.3.6 downgrade menetet? Ha igen hanyadik hozzaszolas kornyeken keressem kb.? Köszi
-
noxon
őstag
Hello!
Hát ebben a gyári ICS kamerában elég kevés beállítás van nem? Pl zoomolni nem lehet?
-
noxon
őstag
Még egy kérdésem van, ha készítek új fotót akkor miér akarja mindig feltölteni a picassára? azt hol tudom kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest