- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
aSzakember
tag
nem rossz ez az ötlet.
jól mutatna a Boxee Box mellett
-
Ayg0
senior tag
válasz
darkarthur #26 üzenetére
nekem is az őrszemek ugrottak be róla.
-
darkarthur
senior tag
Nagyon Mátrixos a cucc.
-
-
törölt tag
Kizárólag Google Play és YouTube
Ahhoz képest hogy használhatatlan zenehallgatásra egészen jól néz ki. ennek inkább művészeti értéke van.
így például egy házibuliban a videók és zenék lejátszási listája közösen alakítható és módosítható.
Egy kib@szott házibulin, csak okos telefonnal lehet csak érvényesülni? Sírva-röhögve hagynám ott az egészet, de előtte a házigazdát alaposan megsérteném az biztos
-
Domy
aktív tag
Ha egy picit is utánanéz az ember, akkor jól látható (és szerintem logikus is), hogy nem jack dugó, és nem RCA ami ott van, hanem banándugót fogadó aljzat az a felső 4db. Alatta pedig balról jobbra szép sorban: Toslink optikai (S/PDIF), RJ45 (LAN), microHDMI és microUSB, alatta pedig a "piskótacsatis" tápbemenet.
Egy jó classD simán lehet audiofil. Ami itt sokkal jobb kérdés, hogy kezdtek-e valamit az android hangkezelésével, mert latency, bufferméret, jitter dolgokban eddig nem volt rózsás a helyzet.
-
VaniliásRönk
nagyúr
"azonban a tartalmat nem külső adattárolóból vagy más a helyi hálózathoz csatlakoztatott eszközből nyeri, hanem kizárólag a Google Play és YouTube szolgáltatásokból"
Na hát itt bukott meg ez az egész dolog, és ha a Google továbbra is ilyen szerencsétlen módon próbálja erőltetni a sikertelen szolgáltatásait, akkor előbb-utóbb bajba fognak kerülni. Persze amíg a kereső/hirdető rendszerükből dől a pénz, addig nem baj, ha máshol meg ész nélkül szórják, csak hát ez sem fog örökké tartani, ahogy semmi sem...
-
raper
senior tag
Szép "gömböjű".
-
lapa
veterán
akkor mikor is lesz erre végre ubuntu háziszervernek? mert ez ugye a mac mini lenne egy rendes os-sel, csak harmadannyi fogyasztással meg beépített erőlködővel. lájk.
amúgy ha egy ilyenre rákötök két 100w négyutas álló hangfalat (nagy, 80 centiset), akkor normál hangerőn normálisan szólna?
jó lett volna még bele egy wlan router meg adsl modem. meg 4 ethernet. ...jaj, megint elaludtam a buszon és elfelejtettem leszállni a valóságnál.
-
Supra
tag
Hát, nem sok értelme van - egészen addig, amíg el nem készül rá ez első hackelt FW :-)
Akkor - a vélhetően nyomott ára miatt - lehet akár hasznos cucc is!
Szerkeztés:
Persze, a nyomott ár relatív: ha úgy gondolták, hogy 4x25W RMS, és tényleg audiofil rendszer, akkor igen. Amúgy drága.
Kicsit megfricskáznám az elképzelést: High-end audio, a jó esetben közepes MP3-nak? nahiszen!
Nem ismerem a google ilyen irányú szolgáltatásait, de ennek csak úgy van értelme, ha szolgáltat losless, esetleg a CD-nél jobb minőségű anyagot. -
Kriza
őstag
Orja: [link]
-
fagylalt
senior tag
Ennek se látom sok értelmét...
de legalább van benne valami szórakoztató: "keresőorjás"
-
VS461
tag
Olyan kis zen hangulata van (vagy lehetne, ha szabálytalanabb kavics lenne). Eltekerni a hanghoz, megérinteni a némításhoz... tetszik az egyszerűsége.
-
Érdekes ez az "audiofil" dolog... jack dugó, de külön mindkét érnek?
Véletlenül sem 5-way binding post vagy egy RCA konnektor, nehogy átalakító nélkül is használni lehessen...
-
Tudom h off, de a project glass-ról mit lehet tudni. Egyáltalán elérhető lesz?
Köszi
-
Lengyi
aktív tag
akkor már inkább egy ilyet
-
lujó55
addikt
még egy felesleges cucc. ezért van ennyi műanyaghulladék az óceánokban
-
Kriza
őstag
"keresőorjás" <-- ez a szó milyen nyelven van?
Mod: mire megszerkesztettem, már másoknak is feltűnt.
insido: origón címnek simán elmenne így is.
-
insido
tag
"keresőorjás" ez valami hülye poén akar lenni??? Ha nem ( de ha az is akar lenni ) szerintem sürgősen javítsd!!!
-
MongolZ
addikt
Ugye ez most vicc?
keresőÓRIÁS !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest