- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Annak örülnék ha lenne vagy a Wazeben vagy a Google Maps-ben sebességjelző km/h és sebességkorlátos táblák, ami mindig szólna, ha túllépjük a sebességhatárt. Eddig csak a "nem szabad kimondani programban" találtam meg.
Nem lenne annyi gyorshajtás sem
-
SentryGun
aktív tag
Androidon nagyon sokat használom, örülök, hogy megkapja az iOS verzió is. Külföldön életet ment a GMaps tömegközlekedéssel tervezős része. Csak rábökök hova megyek, GPS beméri a pozíciómat, és mondja is hogy melyik busz honnan megy, és hol kell leszállni. Zseniális.
-
HawerKing
őstag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy sajat fenykepet toltsek fel a google terkepre? Panoramioval?
-
moleculez
veterán
A tomegkozlekedesije epp csak oda lett csapva, es meg igy is perfekt, mi lenne ha nekifekudnenek, esetleg kulon appot csinalnanak belole? Here Transitbol hianyolom a mod kivalsztasat-csak busz, metro stb- ugyhogy neha azt kell hasznalnom
-
Rage47
veterán
jobb, mint az apple ios7-es térképe és útvonaltervezője?
-
kolosanyi
veterán
Én évekig használtam, de mióta WP-re váltottam, a Nokia cuccait használom inkább. Nem mondom, hogy rossz, de a Google adatbázisa jobb azért.
-
flash-
veterán
hát egyszer volt nálam nem is olyan rég egy elég drága garmin de azt hittem kitépem a hajam..
barátságtalan felület,fontos funkciók hiánya...momentán nagy 0.igo primo-t használok már a megjelenése óta és nem használnék mást semmi pénzért
átlátható okos kezelőfelület,utazáshoz nélkülözhetetlen funkciókkal.
Topmap térképcsomag nagy előnye,leghamarabb abban jelennek meg a változtatások frissítések.jobb marketinggel és nagyobb távlati gondolkodással óriás globálcég lehetne a nav n go.
(pl facebook integráció,playről vásárolhatóvá váljon mindenki számára,esetleg windows vagy android integrációó.) -
legiaap
félisten
Nekem bejön. Évek óta ezt használom. Eddig mindig mindent megtalált, amit kerestem és mindig elvitt oda ahova kértem, szóval best app nálam.
Azt hiányolom, hogy offline le lehessen tölteni mondjuk egy teljes országot. -
darvinya
titán
Szép és jó, de iOS-en vagy csak külföldön van.
Mert nekem még kerékpár útvonal tervezés sincs, pedig a legújabb Térkép app van fent. -
Crafter32
őstag
Google az egyik legjobb térkép az biztos. Nem használtam még Garmin -t telefonon. Nem tudom az milyen lehet, mert hagyományos naviban nálam a Garmin viszi a prímet. Esetleg vki aki ért hozzá írna erről párt sort?
-
gerii
addikt
Na, csak hasznát veszik a Waze-nek. Mondjuk azon is lehetne hangolni, pl hogy traffiknál ne csak kijelezzen, hanem sípoljon is.
-
-
atike
nagyúr
Alakul....
Nagyon helyes! Már csak az offline dolgain kellene finomítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest