- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
infectedmann #4 üzenetére
gondolom a "langyi" fejlesztette szerencsétlenek. nem vették fel a melegbárba pultosnak és csak a guglinál talált melót. valszeg kilóra venne meg mindnyájunkat, akár iq-ra is.
-
Trane
csendes tag
Ennyi erővel besegíthetnél egy linkkel!
A Google Maps-t jellemzően nem navigációra használjuk, ha nem pl. műholdas képek nézegetésére, stb... Igy nem menet közben fogom használni, hanem alkalomszerűen (ingyenes) wifi-n. A drága (és sok helyen lassú) mobilinternet előfizetés se szól a mozgás mellett. Eddig is van a gépemen, csak ez az új verzió kell, mert ebben már el lehet tárolni a kedvenc helyeket.
Valaki tud segíteni? -
Trane
csendes tag
Hogy kell PC-re leszedni ezt? Nem láttam semilyen linket. A gépem sima PPC, nem telefonos.
-
csab2
veterán
Észrevettem egy kis hibát az új verzióban: az egyik menüpont (talán a térkép törlése?) nem magyarul jelenik meg (valszeg lengyel).
-
HXY
addikt
Van egy francia progi, Metro a neve. Abban vannak magyar városok is.
-
oalex
senior tag
válasz
infectedmann #4 üzenetére
Én is azonnal kikapcsoltam, olyan idegesítő a hangja.
-
infectedmann
őstag
De miért ezzel a langyival kell reklámoztatni ezt a fícsört istenem.
Fél perc után fel állt tőle a szőr a hátamon -
muveszur
addikt
Ez magyaroszágon is müködik? Pl debrcenbe, átszálláshoz, de pesten több értelmes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest