Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Érdekes, de én GPS nélkül is el tudok navigálni bárhová. Szerencsére én még a normális térképeken nőttem fel. A GPS-re sose lehet hagyatkozni. Az csak kiegészíti a tájékozódást.
Sajnos ismerek olyan embert, aki csak és kizárólag GPS-re hagyatkozik. Nemnagyon figyeli az úton lévő táblákat, utcaneveket.
-
AMD Power
titán
Ennek utána is nézek gyorsan.
-
rep3at
őstag
Jo otlet a terbeli megjelenites, latvanyos es segiti az eligazodast is valamennyire.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
imisomogyi
üzenetére
Most, hogy mondod én se nézem soha a 3D-s épületeket. Mindig az utcanevekez vetem össze az utcatáblákkal, amit ténylegesen látok. Csak a kijelzőre nem szoktam hagyatkozni.

-
dz1989
senior tag
Ne csak látványos legyen hanem pontos is meg használható is, mert nálam előfordult hogy kerestem egy élemiszerüzletett proba képpen és nem a leg közelebbit adta ki a poziciomhoz képest (pedik 3 másik volt közelebb,és legalább 10 éve vonnak ott). Nem egy probát csináltam.
-
imisomogyi
aktív tag
Igazából nekem nem segíti jobban a tájékozódást. Ha egy térképet otthon nézek 5-10 percig, simán elnavigálok a 2-3 órás útközben. Persze egy gps-szel ezt az 5-10 percet is megsórolom.
Bár ez a 3D szvsz csak a látható térkép kicicomázására jó. Bár tény és való, jól nézne ki, ha egész Magyarországon csak úgy 3d-ben végig megyek úgy, hogy közben a szobában ülök és a telfonomat ,,simogatom"
-
kolosanyi
veterán
Itthon csak a belvárosban működik. Kint vagyok Budafokon, semmi ilyesmi nem látszik sajna. De nem baj, a belvárosban legalább jól működik.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest