- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Szerintetek EZ a latitude-val van megoldva?
Hogyan tudok én is ilyen csinálni, hogy ne csak meghatározza hol vagyok óránként, hanem az útvonalat is kirajzolja?
Amúgy pl erre is jó, a bamako-sokat lehet követni, hol járnak
-
gombsadi
aktív tag
Az USA államaiban a szülők szívesen használják a Blackberry telefonjukat pont erre, a gyerek szemmel tartására.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Dany007
veterán
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Ja, hogy az internet drága külföldön? : o
A külföldi nyaralás meg az okostelefon az nem?Amúgy az itt felsorolt pár eseten kívül nemsok értelmét látom az egésznek.
Arra (is) jó lenne, hogy mondjuk tudjam mindig hol van a gyerek
Btw ahogy látom van hide opció, ami jó. Így viszont egyből kétségek merülhetnek fel, ha épp egyik ismerős, b.nő vagy akár a gyerekem majd egyszercsak elrejti a pozícióját, vajon milyen titkos helyre ment?"Miért nem lehet egy kicsit gondolkodni a békés felhasználásokon?"
De, lehet. Csak hogy ha egy itteni "átlagfelhasználónak" már eleve előjönnek a negatív felhasználás lehetőségei, akkor egy kicsit okosabb bűnözőnek méginkább.
És az emberek buták és naívak. Főleg a fiatalokIwiw-es myvipes adatokat is bármikor bárkinek kiadnak... Persze tisztelet a kivételnek, de én azt tapasztaltam, hogy pár percnyi beszélgetés után, legyen az élőben vagy online szinte minden 2. csaj visszaigazol myvipen vagy iwiwen vagy akárhol voltaképp ismeretlen embereket is. V.színűleg a helyzet megadással se lenne jobb a helyzet.
-
törölt tag
válasz
Black Dragon #9 üzenetére
Csak külföldön lehet nyaralni?
-
anubys1984
aktív tag
Tök jó, mostantól nem csak a Nagy Testvér fog figyelni. :roll:
-
Jhonny06
veterán
Nagyon korlátozott felhasználású app és az ötlet sem új, rengeteg ilyen alkalmazás látott már napvilágot. Ez akkor hasznos, ha pl. nyaralni van az ember, megbeszélitek hogy mindenki elmegy kicsit csavarogni amerre akar és így meg lehet találni egymást. Erre jó lenne.
-
válasz
Black Dragon #6 üzenetére
Nem. Androidon be van építve a Maps alkalmazásba, és böngészőből is használható.
-
Black Dragon
addikt
De ez a pogi csak akkor működik, ha iphone-ja van az illetőnek is nem?
-
Nem kell mindenkivel megosztani a helyzeted. Ezt már írtam egyszer, arra például nagyon jó eszköz, ha valakivel találkozni akarsz, és egymást keresitek egy nagyobb helyen, akkor nagyon hasznos, ha látjátok egymás helyzetét arra a rövid időre
Miért nem lehet egy kicsit gondolkodni a békés felhasználásokon?
Ugyanez a Buzzal is lement egy soron, hogy a csúnya rossz Google széttúr és publikál mindent rólunk és a kapcsolatainkról (nem), közben vagyunk egy páran, akik (kb) elégedetten használjuk kommunikációra.
-
skajwa
senior tag
Mennyi kínos helyzetet eredményezhet....
-
sdd2
veterán
Én ilyet biztos nem csinálnék.Miért oszam meg a tartózkodási helyem?ha netán nem vagyok othon akkor betörlyenek meg a többi.szerintem nem kell sorolnom.
-
alcsa
senior tag
Érdekes, érdekes, de szerintem ez egy hülyeség, de biztos van egy csomó ember akinek tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest