- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Adatátviteli hibának majdnem mindig a hibás vagy kontaktos sata kábel az oka. Smart-ba szoftver miatt nem kerülhet adat, hacsak nem kifagyasztja a gépet és ezzel eggyel nőveli a felpörgések számát
A gond ezzel van: A merevlemez 33 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat., ez nem jelent jót! -
Simon02
tag
Ahogy többen írták már valószínűleg a HDD-vel lesz a probléma, méghozzá a 750-essel (gondolom ez a rendszerlemez?). A rákötött sata kábel se tökéletes, érdemes cserélni, de az ilyen mértékű hibát nem okozna.
Néhány éve pontosan ilyen jelenségeket produkált egy Samsung 640es merevlemezem. Az ok pedig, hogy egy részén gyenge szektorok sokasága jelent meg, csak a lemez nem tekintette (még) annak. Valaki javasolta a lemez újrainicializálását HD Sentinellel, de ez sajnos nekem csak ideiglenesen segített. Előbb-utóbb megjelentek a smart-ban is a gyenge szektorok, majd a bad sectorok. Magamnál tudtam lokalizálni ezek helyét, így particionáláskor kihagyva nem okozna ilyen gondot. Diagnosztikához a Sentinel is jó, de én a HD Tune Error scanjét ajánlom. Ha valamelyik szektorra bepirul, akkor a környékét én nem használnám. Sőt onnantól max backupra használnám a vinyót, mert nem éri meg a macera és ahol 1 bad sector van, ott általában lesz több is.
Másik rendszerlemezzel egyszerűen tudod tesztelni, hogy igazam van e, de nagyon úgy tűnik, hogy a 750-es vinyód nem egészséges!
Egyébként tipikus Samsung betegség a lemez egy részének mágnesezettségének gyengülése. Mondanám, hogy a HD Regenerator elvileg segíthet, mert "ígéri", hogy javít ezen, és "újramágnesezi", de én nem tapasztaltam változást...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest