- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
ez 1 tipikus értelmetlen termék
akinek ekkora hűtési teljesítmény kell az vizet vesz
4 ventinek nem kis hangja lehet főleg amikor elkezdi szabályozni és a 4 ventinek tuti nem ugyanakkora a fordulata azonos feszen nem elég hogy süvít de rosszabb esetben 4 eltérő hanggal (engem az is zavar hogy a 2 ugyanolyan házventi kb 50 fordulattal eltér egymástól már az is bántja a fülem)
1db 20 centiset neki azt jóvanelfogadnám mert bazi nagy a felület passzívan szépen hűthet bár a réztalpat nem értem mért hagyták le róla
-1 hőcső vagy 2 ő és szerintem úgyis barátságosabban hűtene rézbetéttel -
Sza_Sa
senior tag
Személyes tapasztalat: Vettem ettől a gyártótól egy big shurikent htpc-be. A hűtő bitang jó volt addig míg a gép teteje nem volt felszerelve, a gép indulása után több percig be sem kapcsolt a rajta lévő venti, de terhelve sem forgott többet 500-nál. Majd rá került a tető és be lett rakva a helyére ahol nem a legideálisabb volt a szellőzés. Na itt már megjött a hangja, tíz perc filmnézés után már maxon pörgött a venti ami marha nagy hanggal járt, nem beszélve arról hogy csúcson kellett járatni a 4 db házventit is. Így eladtam, vettem egy h50-et, a radiátort kiraktam a házból, kikötöttem a házventiket, és csend van de mégsem fő meg semmi a házban, mivel a meleg nem reked meg benn.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Tesla topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest