- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
NCK
csendes tag
Nektek is csak 320MB a látható memória mérete? (foglalt+szabad)
A gond az, hogy a végére pár óra használat után a szabad memória mérete leesik 70MB-ra, ami édeskevés, a legtöbb alkalmazás el sem indul -
Belander
csendes tag
Sziasztok!
Használja valaki huzamosabb ideje ezt a telefont?
Ezt néztem ki illetve az Alcatel 992d-t, de sajnos erről nincs sok információ...
Milyen együtt élni vele?
GPS, fényképező, fagyás, hibajelenségek, pozitívumok / negatívumok?
Tényleg megvan hozzá a hivatalos 4.2-es frissítés? Ha igen mennyire vált be?Előre is köszönöm!
Belander -
blueMerle
veterán
Ma vettem egy ilyen telefont céges használatra, másodtelefonnak. Srácok én nem tudom hogy a Mobilarénások milyen selejt példányt kaptak, de ebben brutáljó IPS kijelző van, nagyon jó betekintési szögekkel. Gyors mint a villám, és most tölti le a 4.2!!!! updatet
Hoppácska
-
törölt tag
Tudom nem épp ide tartozik de a G1345 fórum ki van halva. Gsmart G1345 telom van de most egy pár napja elkezdett villogni,senki nem nyúl hozzá és mégis,van hogy este 10 körül le veszem töltőről és hajnal 5 körül már 55-60% lemerül az aksi a folyamatos villogástól,nem tudjátok mi lehet ennek az oka?tAz az árdekes van a családban egy Alcatel 993D telo és annak is hasonló hibája van,lehet hogy ez okostelefon betegség.hx
-
ExtazZzi
tag
Valaki megmondaná hogy várható-e erre a mobilra Android 4.1? azaz Jelly Bean???
Mert a vásárlása előtt állok és ez egy nyomós ok hogy megvegyem-e vagy sem... -
Virág et.
senior tag
Már más tesztnél is szemet szúrt, hogy talán keverik a táblázatban az OT-993D és az OT-997D adatait.
Előkerestem a nevezett készülékek tesztjeit:Alcatel OT-997D - két mag, két SIM
Alcatel OT-993D - édeskettes
Alcatel OT-993D
AnTuTu Benchmark: 3010
Quadrant 2.0: 1689Alcatel OT-997D
AnTuTu Benchmark: 5901
Quadrant 2.0: 2648És mit olvasunk itt, illetve az utolsó pár tesztben:
Alcatel OT-997D
Quadrant Standard: 1689Persze lehet, hogy az Alcateles tesztek óta verziót váltottak a szoftvereknél és újramérték a telefonokat, de szerintem valószínűbb, hogy egyszerűen elírták a táblázatukat.
(nincs Alcatelem, és nem is tervezem a vásárlását
)
-
motoflug
őstag
A hátlapja szerintem tetszetős,de azok a képek,amit csinál..
-
lowlight
tag
-
ezredes
csendes tag
-
djvoyager
tag
"Bár a dual active standby funkció ritka, mint a fehér holló,"
Az annyira ritka, hogy nincs is!
A létező DUAL SIM megoldások:
- Pseudo dual
- Dual SIM Shift
- Dual SIM Stand-by
- Dual SIM Active
- Dual Talk
- Dual SIM, Dual Talk -
kocka88
tag
hmmmm Gigabyte ...eddig nem csalódtam a márkában, de az az 512mb ram aggasztó....
-
Ed3r_X_
nagyúr
Huhh hát amint meglátom ezt a SoC-t kiráz a hideg. Eléggé jó a proci része, de az az Adreno 203
Viszont tetszetős kis telefon, szép kinézettel. Tényleg karcolódik a hátlap? Milyen mértékben?
Az összegzéssel egyetértek, ott van az Evolve telefonja is, arra már JB is van. -
Köszönöm a tesztet.Nekem nagyon tetszik a kinézete de egy 1GB- kaphatott volna.
-
Sonyfan
tag
válasz
Zsoltesz93 #35 üzenetére
1GB ram..
Nameg az ICS.. -
Zsoltesz93
tag
Legyen már 2013-ban alap az 1GB RAM a középkategóriában
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Jim Tonic #23 üzenetére
Prestigio MultiPhone PAP4500 DUO
Plusz még sokféle kínai csoda MTK6577 SoC társaságában (pl. Jiayu, Zopo).#23: Na igen, a tepsi méret alacsony felbontással sajnos igen gyakori ebben a kategóriában.
-
Mészi2
tag
Van erre igény?
-
kiskagylo2
csendes tag
Már egy ezelőtti tesztben is így szerepel.
-
imiadmin
őstag
válasz
kiskagylo2 #26 üzenetére
hát a 997D-m is laza 6467 pontot ért el.... nem tudom, hogy honnan vették azt a 3000 körüli értéket...
-
raper
senior tag
Jöjjetek csak kétkártyás okostelefonok.
-
kiskagylo2
csendes tag
Valami gebasz lesz azzal az antutu tesztel, már múltkor is furcsán néztem rá! Most vettem a fáradságot és lemértem a 3.1.1.-el az alcatel 992d-met ami már nem ma volt ujratelepítve, ill. nem lőtem le semmit, és így lett 6227 pont. az alcatel 997d 1gb rammal csak több lehet.
-
válasz
bodnartibi #24 üzenetére
Csak dual-core. Az Alcatel nagyon csúnya, és túl nagy a kijelzője.
-
Mondjatok nekem egy hasonló telefont, de 1GB RAMmal, pls.
-
bodnartibi
csendes tag
"kíváncsian bontottuk ki a csomagot, mely kettő új telefont is rejtett. Ma a kis testvért mutatjuk be, ám papíron a GSmart Rio R1 is rendben van"
És melyik lesz a nagytestvér? Vagy az még titok?
lowlite kérdésére válaszolva: IPS kijelző van benne.
Forrás: http://gsmart.gigabytecm.com/en/2012_Product_RIO_R1.htm
-
lowlight
tag
Köszi a tesztet. Külsőleg a fotók alapján nekem bejön. A belső sem olyan rossz szerintem. Ebben nem IPS kijelző van?
Máshol úgy szerepel, de a tesztben nem lett említve - vagy csak nem vettem észre.
-
hitvanyalak
senior tag
Azt hittem BB teszt lesz ma
A videós napok másnapján, az szokott lenni, ami a vidiben volt
-
Miért 512MB? Most komolyan. Filléres dolog! Miért baltázták el ezzel? Annyira kár.
-
-
bzoly
aktív tag
Mintha a teljesítményes táblázatban elírás lenne. Nem hiszem, hogy a 997d csak 3500 pontot kap az Antutuban. Minimum 2* annyit.
-
dokee78
félisten
válasz
HuaweiU8500 #10 üzenetére
Igen ez van benne ez is volt írva.
-
gzbotii
nagyúr
Micsoda ketkartyas-teszt domping van itt MA-n
-
Retekegér
MODERÁTOR
Nahát, az MTK-n túl is van élet a kétkártyások között.
Szimpatikus, de azért 1 GB RAM jó lett volna. -
dokee78
félisten
válasz
HuaweiU8500 #8 üzenetére
8225 van írva az is volt kiírva eddig is.
-
HuaweiU8500
senior tag
A speckóban hibás a processzor típusa nem 8255 hanem 8225...
-
petymeg
addikt
A mobilgyártók megérezték, hogy kétkártyás okostelefont akarok venni, tuti ezért ez a dömping.
Sajnos a mostanában bemutatott dualsimes mobilok messze elmaradnak az én elvárásaimtól -mindegyiknél van valami kizáró tényező, ennél az 512 ram meg a gyatra kamera- úgyhogy még keresem az igazit.
-
osztraksajt
őstag
Kicsivel megtoldva ott a HTC Desire V, az legalább kulturáltan van optimalizálva. Vagy valami MTK6577 alapú teló, ahhoz a procihoz is elég jól optimalizált az android, a gyártók nem nagyon tudják elrontani. Szerintem szégyen hogy egy 2 magos proci szaggat. Engem annyira nem zavar hogy nem olyan sima görgetés, a zoom se smooth, viszont ha a használatot gátolja akkor az idegesítő. Nem itt kellene tartani 2013-ban.
-
-
dokee78
félisten
Ez gáz azért:
Ugyanezzel a hardverrel,de 768 MB RAM-al a Desire X "csak" 800 x 480 pixelben képes videót rögzíteni.
Ez meg 1280 x 720?Pedig valamelyiknél olvastam.
-
Gigabyte-hoz képest meglepő hardver, eddig a legalját pofozgatták bele, vagy csak a karcsú vonalat. Hátha
-
Blindmouse
senior tag
riogat...
-
dokee78
félisten
Nem nagy eresztés,de a kétkártyás mivolta miatt jó választás lehet.
Szép kontrasztos a fekete/fehér összeállításban.Jól emlékszem a Prestigio MultiPhone PAP4500 tudja a dual active standbyt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest