- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
például az x3650-en is van egy halom usb, mert benne van a vezérlőben és nem szedik ki ezért.
viszont a rackelhető szerverekben, pláne az 1 unitosokban tipikusan 1, max 2 pcie csatoló van, az is riser kártyával fektetve, mert nincs több hely. túl sok cuccot egyébként sem raknak bele, sas vezérlő van az alaplapra integrálva, a raid kártyának egyedi csatlakozója van, nem pcie, hálózati kártyából pl. az intel szervereken van 4 integrált, az már elég szokott lenni. max fc kártya hiányzik belőle a gyakorlatban, de az is ki fog kopni az iscsi miatt.ez a supermicro lap toronyházas szerverbe lehetne jó.
-
BlackSoft
addikt
Azt tudom, hogy switcheknél mondjuk használatos volt, és amire nem tudom gondolt-e valaki, pénztárgépes rendszernél is a kiszolgáló soros porttal csatlakozott a géphez (amit én láttam), viszont ez elég régen volt, és ma ha elmegyek oda, ahol ilyenekkel találkozhatom, akkor USB-k, és FireWire-k vannak.
(#28) nyunyu: Az ilyen eszközök ott ahol én találkozom velük, mind UTP kábellel vannak kötve egy switch-re, ami usb-vel van gépre kötve. A kábelek rendezett környezetben úgy vannak megcsinálva, hogy nem sérülnek, főleg az UTP elég sérülékeny, 1 hétig elég taposni és viszlát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0