- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Végre megjött a válasz. Szóval a GTX-es fermis GeForce-ok technikailag nem támogatják az 1.4-es HDMI szabványt. Összefoglalva az amit az NV mond, hogy a HDMI szövetség engedélyezte hülyeség, mert pont vita van erről. Az NVIDIA egy szoftveres tweak-et alkalmaz a HDMI 1.3-ra, amivel át tudja küldeni a képet, de csakis akkor, ha a rá csatlakoztatott HDMI 1.4-es megjelenítő támogatja a 3D Vision platformot. A HDMI szövetség nem fogadja el a szoftveres tweaket, mert nem szabványos, ráadásul a lejátszónak is támogatnia kell az NV megoldását.
-
TomiLi
addikt
Az nem semmi, hogy eddig nagy csend volt. (vagy csak én maradtam le egyes hírekről)
Még a nyáron egy GTX 485-ról volt szó, ami egy teljes értékű GF100-as. Erre mondtad, hogy ezt lehetetlen kivitelezni úgy, hogy 300W alatt maradjon a fogyasztás. Aztán az nv részéről nagy csend lett.
Erre most már GF110-ről és GTX 580-ról van szó. A nevek alapján ez egy módosított GF100 lehet (tehát nem csak át van nevezve)
Szerinted ehhez már a 28nm szükséges a GPU-t illetően? És ezért nem lesz (valószínű) még idén valami belőle.... (nekem az a tippem, hogy nem nagyon reális, hogy idén legyen GTX 580)köszi!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nah kaptam választ. Annyit mondott, hogy az NV magyarázata PR Fud. A GTX 460-480-nál a HDMI fizikailag nem felel meg az 1.4-nek (amikor készültek a chipek még nem volt végleges a szabvány), de van valami tweak. Továbbította a levelem a kollégájának, aki a HDMI kimenettel foglalkozik. Ő biztos tudja a választ, hogy mi a valós helyzet.
Remek, most már csak várni kell. -
dezz
nagyúr
Kicsit utánanézve, semmi erre utaló nyomot nem látok...
Új csatira utalót sem. (A Mini HDMI és Micro HDMI opcionális, elektronikailag nem térnek el.)Az előzőleg linkelt oldalon meg van egy ilyen:
"Displays – must support all mandatory formats.
Sources – must support at least one mandatory format."A 3D Vision által alkalmazott frame-sequential stereo-3D megoldás (ami egyébként nem az Nvidia találmánya, már vagy 15 éve alkalmazták más cégek, ellentétben azzal, amit erre vonatkozólag írtál egy kicsivel korábbi cikkben) szerintem megfelel a felsoroltak valamelyikének, más néven.
Szerintem annak, hogy nem igazán szabályos a HDMI 1.4(a) jelölés, inkább az lehetne az oka, ha a 3D Vision nem működik bármelyik HDMI 1.4(a) csatis 3D-tévével, csak a (háttérmegállapodások révén) supportált 3D Vision Ready megjelenítőkkel.
-
max-pain
senior tag
Ketlem, hogy itt barmifele kenkret 3D Vision tamogatas lenne (eleve mit is jelentene az ebben az esetben).
http://www.hdmi.org/press/press_release.aspx?prid=120
For movie content:
* Frame Packing
o 1080p @ 23.98/24Hz
Akkor ezt tamogatja es csak ezt kotelezo filmeknel. Szoval nincs itt semmi gond.
Egyebkent a 260-as driver:
"Adds support for playing back Blu-ray 3D discs when connecting your GPU to an HDMI 1.4 3D TV" -
9950es
aktív tag
-
{Zodiac}
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest