Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroFighter
tag
Igazából azt sem értem, hogy miért kell a mai napig a DVD-ket erőltetni a PC-s dobozos kiadásoknál... Akinek a dobozos játékokra fáj a foga (mint, ahogy nekem is) újítson be egy Blu Ray olvasóra. Aki pedig sajnálja erre a pénzt annak ott van a most aktuális steam sale
-
Gyusz
őstag
Szerintem a tavalyi év minden idők egyik legjobb játékkínálatát hozta PC-n, bár az is igaz, hogy a legtöbb játék multiplatform volt.
-
Speed®
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
PS, God of War. Eszméletlen. PCre nem tudok igazán jót. Ez is eszméletlen..
-
A Diablo II az ami le tud kötni több éve.
Az L2 már annyira nem. -
trassher
addikt
Clive Barkers's Jericho elég jó játékra sikeredett. Igazából mostanában csak a DotA és a Lineage 2 köt le bár ezek nem új játékok. Utóbbi időben nagyon kevés élvezhető játék van, de ezek fele is atomerőművet igényel.
-
Makaveli
senior tag
De az is biztos, hogy Peter Molyneux fia is meg lánya is szereti nézegetni a www.thepiratebay.org oldalt...

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
senki sem tökéletes

-
-kdM-
senior tag
huzamosabb jatekideje csak az rpg-knek, multis fps es rts-eknek van
(termeszetesen lehetnek kivetelek) -
Sirandrish
legenda
nekem egy jó kis Hack & Slash-t ajánljatok

-
Darth_Revan
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Lehet kipróbálom a Witchert
Demót kipróbáltam, csak az volt a baj, hogy videókban szaggatott, játék közben a városban meg csak 22-23 FPS volt max grafikán a régi notebookomon
(2,6Ghz CPU, Geforce 8600M GT VGA)
Ezért inkább félre tettem az ötletet egy ideig...pár nap és megjön a 8800M GTS VGA-val szerelt notebookom, majd azon adok neki egy újabb próbát
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Engedj a sötétségnek, Luke
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáld ki a Witchert

-
Darth_Revan
veterán
Hát, azért a KOTOR 2-nél kicsit húztam a számat
Az 1 hosszabbnak és jobbnak tűnt...
Neverwinter Nights 1-el és 1. kiegészítőjével játszottam csak, nah azok tényleg jók voltak
Red Alert 2 volt még anno ami nagyon megfogott, remélem a 3 is lesz ilyen jó!
Mostani játékok közül pedig a Bioshock volt ami nagyon tetszett!(World of Warcraft-ot meg se merem említeni...cirka 2,5 évig voltam akítv előfizető és 1 hajszál választ el, hogy megint az install-ra nyomjak
) -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát tudom sajnálni őket

-
jasohn
tag
Én az utolsó mentsvárnak a világ legjobb játékának folytatását látom(bár igaz,hogy ez is folytatás),ha hozza a szokásos Blizzard minőséget,akkor még van remény emberek!
Diablo III-at akarok,most!!! -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát engem utoljára a S.T.A.L.K.E.R. tudott lekötni,azóta igazából semmi.De szerintem ez ízlés kérdése.
"kezd divattá válni, hogy az alap játék legyen rövid"
SiN Episodes Emergence-t ismered?Két óra sem volt a játék.Majdnem szét vágott az idegesség.
Utánna meg veheted a folytatást x ezerért. 
-
Tényleg katasztrofális a jelenlegi játék kínálat.Egyszerüen nem tudnak lekötni a mai játékok,mert egyszerüen nincs bennük semmi egyedi vagy új.Hat-hét bőrt képesek lehúzni egy picit is sikeresebb alkotásról.
Sajnos ez a film iparra is igaz.Annyira sok a "sztár",de mégsem látni jó filmeket..."...hamisítvány,hamisítványa..."
Kb ez van ma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. autós játékokból sincs nagy tolongás. TDU óta nem is kötött le egyik se
Az L2 már annyira nem.

(2,6Ghz CPU, Geforce 8600M GT VGA)
Utánna meg veheted a folytatást x ezerért.