- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Nem-nem: a eszköz abszolút használati tárgy tudott volna lenni** egy kevésbé leharcolt állapotában a mindennapokban és alapvetően vágyódás tárgya; azért is álmodtam vele. Ő egész egyszerűen így él fizikai munkás, így azért más kultúrkör és automatikusnak vette, hogy ami neki jó, az nekem is, de hát nem.* Épp e két tény teszi olyan faramucivá az egész történetet és interakciót. Szóval semmi derogáció. Szívjóság is van, kaptam már aktuális, nem lerúgott MBP-t, és még csak szexi csaj sem voltam, igaz, az egy más nép más szokásrendszeréből és anyagi helyzetéből érkezett.
A rejtett, jövőbeni elvárás is egy vastagon létező jelenség, én azt mondom, fel kell tudni ismerni amikor nem húzódik ilyen mögötte nem könnyű és alig létezik tényleg.
Mennyi kérdést felvet az eset.*Mint amikor a kutyád kiválaszt 3 elemet a táljában lévő kutyakajából és lerakja eléd, hogy egyél.
Azt nem tudni, hogy eredőként benne van-e az agyában, hogy azt amúgy te adtad neki vagy nincs-e benne, a jószándék az ami játszik.
**Az a baj a prémiummal, hogy irreálisan nagy árlépcső vezet el odáig. Aki nem kifele élésből veszi vagy venné, annak szopó, mert biztos, hogy lélektani határon felül esik és még ár/érték arányban sem teljesít jól arra is van külön lélektani határ, egy flexibilis, ami csak első olvasatra tűnik paradoxonnak.(#35801) koby11h, így írják.
Szerintem a döglött ló fogalomkör akkor merülhet fel, ha az adóoldalról ez már egy tudatos dolog, őszinte egyszerűségében nem is gondol ilyenre az adóember, ahogy arra sem, hogy mire nem gondolt. Azt meg ha a fogadóóoldal kénytelen közölni, akkor sértődés is lehet belőle. Persze számomra döglött, az biztos.
A zsíron kívül a tömény fehérje önmagában is tényleg tud ütős lenni: házi túróval, házi tejföllel, szalonnával szerelt túrós csusza volt a vacsora, túltolt mennyiségben. Általánosságban is: ha fehérje párosul cukorral, pl. túrós bukta akkor nem csak hogy bírod a munkát, hanem egyenesen keresed is!
Ez veszélyes! Tudatos étkezéssel megelőzhetjük a túlzott termelékenységbe való öntaszajtottságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest