- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz
megott #15547 üzenetére
Na némi keresgetés után elolvastam ezt a hősies történetet, ha a srác levert volna egy olyan csicskalángost amiből csak úgy tápászkodsz, kicsit sem éreztem volna túlkapásnak.
Nehezen megy hogy elférjen a fejemben, hogy hogyan veheti valaki a bátorságot arra, hogy ennyire tiszteletlen legyen BÁRKIVEL. Erre szoktuk azt mondani mi parasztok, hogy az édes anyukáddal beszélhetsz ilyen stílusban, de senki mással.
A történetben azt a nüanszot, már nem is feszegetném, hogy miután Ő bocsánatot kért, te még elkezdtél vele emberkedni. Nagyon keresem a jelzőt erre a megnyilvánulásra, de se a kulturált, se a tiszteletteljes, de az adekvált sem igazán illik a helyzetbe.
Az aztán meg tényleg egészen elképesztő magasságokba emeli a dolgokat hogy le is írod az internetre.
Én nem állítom azt, hogy mindig ilyen ember vagy aki így viselkedik, de a konkrét eset kapcsán lehet érdemes lenne önreflexiót tartani...A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest