Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
Már az n82-őm is tud követni, ha csak lépésben is haladok
Nem nagy újdonság. -
atike
nagyúr
Nem tűnik rossznak... Mindig is érdekelt, hogy milyen lehet élesben egy gyalogos navigáció... Még túrán sem igazán láttam senkit használni ilyesmit, na de mondjuk a Váci utcán...

-
wolruf
őstag
A cityXplorer térképek külön vásárolhatók meg, a gép csak fel van rá készítve szerintem:
-
RandomGosu
senior tag
kérdés hogy melyek országok tömegközlekedését rakják bele, vagy ez régióként megy?
mellesleg amikor lapoztam lefelé a képre azthittem hogy egy iphone van a képen... tévedtem

-
Na igen, ez engem is érdekelne. Főképp, mert a készülék felettébb tetszetős. Továbbá a specifikációk is elég jónak tűnnek. Bár nem bánnám, ha a magyar térkép NaviGuide lenne (lehet az is) az ingyenes frissítés miatt...
-
tjb007
nagyúr
Én speciel örülnék ha többi gyártó is eljátszaná ugyanezt.
Már csak a(z) (várható) árára lennék kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem nagy újdonság.