Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz Morden24 #19 üzenetére

"Kétlem, hogy azért nem adnak a minőségre, mert igénytelenek (jó, persze vannak tényleg olyanok, akik pénztől függetlenül egyszerűen érzéketlenek a minőségre és igényességre), hanem azért, mert nem tehetik meg."

Hatalmas +1. Sajnos nálunk ez a kökemény magyar valóság... :( Ha a Samsoniteot vesszük alapul tényleg nem sok az ára, főleg így kiárusítva. Ahogy írtam is, a minőségit megveszed egyszer és tényleg sokáig elkísér... Csak sajnos azt is nézni kell, hogy egy pl. minimálbért kereső ember nem tud megvenni egy táskát, ami annyiba kerül, mint a fél havi fizetése... (De mondjuk egy átlagosnak mondható fizetés, ami olyan 150k hozzávetőlegesen (alapfizut értem ez alatt), az sem az a kategória, amiből ugrál az ember.) Ennek tudható be az irígykedő, ha drágát veszel sznob vagy hozzáállás is itthon... Többek között ezért ekkora a sárdobálás szerintem egy-két bizonyos gyártó termékeire itthon. Egyszerűen nem teheti meg sok ember, és a sárga irígység beszél belőle, amikor zúdítja rá a záport. Eltekintenék attól az esettől, amikor valaki személyes antipátia miatt szid valamit. (És most a flém elkerülése végett vegyük pl. AKÁRMELYIK prémium gyártót!!!)

• kolosanyi

veterán

Az a vicc, hogy én eddig nem is hallottam róluk. :) Mindenesetre tényleg húzós áraik vannak. De ha minőségi, végülis megéri. Egyszer kiadsz rá egy nagyobb összeget, utána elkísér egy jó darabig... Mondanám, hogy megyek, de most nagyon nincs szükségem hasonló termékre.

Új hozzászólás Aktív témák