- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
"Kétlem, hogy azért nem adnak a minőségre, mert igénytelenek (jó, persze vannak tényleg olyanok, akik pénztől függetlenül egyszerűen érzéketlenek a minőségre és igényességre), hanem azért, mert nem tehetik meg."
Hatalmas +1. Sajnos nálunk ez a kökemény magyar valóság...
Ha a Samsoniteot vesszük alapul tényleg nem sok az ára, főleg így kiárusítva. Ahogy írtam is, a minőségit megveszed egyszer és tényleg sokáig elkísér... Csak sajnos azt is nézni kell, hogy egy pl. minimálbért kereső ember nem tud megvenni egy táskát, ami annyiba kerül, mint a fél havi fizetése... (De mondjuk egy átlagosnak mondható fizetés, ami olyan 150k hozzávetőlegesen (alapfizut értem ez alatt), az sem az a kategória, amiből ugrál az ember.) Ennek tudható be az irígykedő, ha drágát veszel sznob vagy hozzáállás is itthon... Többek között ezért ekkora a sárdobálás szerintem egy-két bizonyos gyártó termékeire itthon. Egyszerűen nem teheti meg sok ember, és a sárga irígység beszél belőle, amikor zúdítja rá a záport. Eltekintenék attól az esettől, amikor valaki személyes antipátia miatt szid valamit. (És most a flém elkerülése végett vegyük pl. AKÁRMELYIK prémium gyártót!!!)
-
kolosanyi
veterán
Az a vicc, hogy én eddig nem is hallottam róluk.
Mindenesetre tényleg húzós áraik vannak. De ha minőségi, végülis megéri. Egyszer kiadsz rá egy nagyobb összeget, utána elkísér egy jó darabig... Mondanám, hogy megyek, de most nagyon nincs szükségem hasonló termékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest