- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Sosem tagadtam, hogy üzletileg sikeresek a játékaik, én csak a túlsztárolást nem értettem soha. Én pölö nagyon szeretem a Starcraft-ot (a Blackthorne is jó volt anno millió éve), kedveltem az első Warcraftot, de kettő és a három a maga csicsás grafikájával és műanyagszínes mesevilágával nekem nem bejövős. A WoW sem, hasonló dolgok miatt, a Diablo meg egyszerűen nem az én műfajom... még soha nem untam annyira játékot, mint az alatt a pár óra alatt, ameddig toltam vele.
(#17) tiv83us: Ott van pl. a Bully, ami szerintem szintén nem egy nagy eresztés. Amúgy hát ja, nem értünk egyet, szerintem a Bioware játékok (pölö Kotor) jóval magasabb élvezeti szinten állnak, mint egy Diablo, de ofkorsz ez szubjektív.
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
Egyebkent biztos olvastal/hallottal rola, hogy konzolon is volt vele eleg problema, pop-upolas, bugolas.
Abszolút nem, nincsen konzolom (bár valszeg hamarosan befigyel egy X), meg a GTA-val nem is foglalkoztam, csak annyit, amennyit egyéb topikokban lehetett olvasni, az meg leginkább a PC-s bugságra vonatkozott. A GTA az 1 meg a 2 idejében jó móka volt, a többi nekem nem volt túl szimpi, az SA-féle "gyúrjunk a nigával" baromságtól meg kijött a belem, szóval számomra ez a sorozat nem túl érdekes.
Amúgy a világbéke szentségéért azért megemlítendő, hogy a Fallout 3 is bugzik, nekem pl. ha nem is gyakran, de szokott visszalépni a desktopra. Ami mondjuk nem meglepő, tudván, hogy a Bethesda csinálta
-
Morden24
nagyúr
válasz
Markoka1993 #1 üzenetére
Az év PC-s játékától elvárható, hogy működjön, nem igaz?
Mondhatnám egyébként én is, hogy GTA4? Úristen... csak akkor megütném a te 15 éves szintedet, ami azért már gáz lenne.
(#5) tiv83us: Bevallom, meg sem néztem a GTA4-et, mert a San Andreas sem tetszett. De valami hihetetlen, hogy minden ilyen toplistánál van valami ilyen poén, hogy "de ezmegaz miért van ott, és amit én szeretek az méééééneeem?"... beszarás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest