Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lmisi

senior tag

válasz Cyberpunk #9 üzenetére

Mert??
    Fejlesztettél androidra és playbookra is?
    Nekem ha valami lassulás volt a defy-on menet közben egy már futó alkalmazáson belül, akkor tuti elindult valamilyen sync párhuzamosan. Legalább engedte :DDD a multitaskot.

• lmisi

senior tag

válasz Cyberpunk #2 üzenetére

Azért androidnak nem árt kihasználja,
    főleg tablet környezetben van inkább jogosultsága a 4 magnak. Még az Almás is pakolja igaz csak GPU szinten.
    Ha komolyabb játékokat akarsz futtatni rajta mondjuk natív 1000 pixelnél nagyobb horizontális felbontású kijelzőn (pl külső gampad-el) szerintem elfér a négy a mag.
    Ráadásul a tabletek aksija is jóval nagyobb mint a telefonoké.
    2 magra ma már szerintem optimalizálnak, 4re esetlegesen. De ez csak alkalmazásonként igaz, ha párhozamosan futtatsz több alkalmazást az oprendszer/android képes kiterhelni a 4 magot. Mondjuk játék közben is szeretnél naptár, email, facebook, időjárás, akármi dolgokat is párhuzamosan futtatni. Így pc kiváltásra is használhatod, mégha részlegesen is. Ilyenkor pc-s teljesítményt is várnál el a tablettől, ehhez nyilván a príma optimalizálás (elsősorban opprendszer, alkalmazás) mellett hasonló teljesítmény kell.
    Amúgy a GPU-akban amik jóval bonyolultabbak már mint a CPU, most is magok tucatjai dolgoznak ez nem szokott zavarni senkit, sem megjegyzésekre sarkalni.
    Mára a GPU ugyanolyan fontos lett mint a CPU, amit mutat az is hogy mindíg feltüntetik milyen van belőle a soc-on (Mali, Adreno, PowerWr)

Új hozzászólás Aktív témák