- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Büdös francba már ezekkel az eszetlen variálásokkal. Nehogy már a hűséges parasztja tudja használni a régi adapterét, húzzunk le még 8eFt-ot róla. Annyira pitiáner és gusztustalan!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
JR.CSé
senior tag
+1 Sajnos sok esetben találkozik az ember ilyenekkel. Szép lassan ez lesz az álltalános tendencia. Szabványosítás ide vagy oda. Valahol be kell vasalni a profitot.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
halottkém
csendes tag
Nem elég, hogy fizessen ki egy kész vagyont az ember, még vegye meg a kiegészítőket. Hát persze, Samsung! Köszönöm, én ezek után nem kérek belőled
Akkor inkább szerencsét próbálnék az LG O4x-szel...
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 520 Black
-
Rickazoid
addikt
"A HDMI kimenet hiánya persze egyáltalán nem akkora probléma, hiszen a WLAN-alapú DLNA jelenléte sokak számára teljes egészében kiválthatja a vezetékes csatlakozást."
Lemaradtam volna valamiről? Elterjedtebb a DLNA funkció a kijelzőknél, mint a HDMI csatlakozó (vagy a DP)?[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
draco31
veterán
Én is ezért nem szerettem sosem. Eddig csak egy E250 volt a családban, amin samsung felirat volt. De az elég is volt!!
Miért kell variálni állandóan?? Egyszerübb újat tervezni-gyártani, mint a meglévöt használni?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Cathulhu
addikt
Ezert nem kell megvenni 40 dollarert az eredeti samsungot. Azt a 8 dollart amibe az S2-hoz is kerult a kinai verzio meg nem sajnalnam ujra kiadni, mar ha egyaltalan erdekelne az S3
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Tigerclaw
nagyúr
Ehhez az MHL-hez gondolom az is kell hogy a tévé is támogassa, nem?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
babosmiki
addikt
Köcsögség!
#5, ne hogy már ez miatt nem veszel S3-at....
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
válasz Tigerclaw #14 üzenetére
Nem. Az MHL kábel/átalakító leegyszerűsítve a mUSB-ből(csak olyanból ami támogatja az MHL szabványt) csinál HDMI-t. Ha a tévéden van HDMI csati akkor minden gond nélkül mennie kell.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-=RelakS=-
veterán
Mivan, mivan, mivan?!!?!?!
Ezt most így ebben a formában nem értem.
Van egy Micro USB kimenet - lábkiosztás adott
Van egy HDMI kimenet - lábkiosztás adott
Van egy MHL ajánlás - gondolom ezt sem írták újra az alapjaitól.Akkor most mi is van? Mi változott? Miért változott? Minek kell új adapter?
Vagy az S3-mon már nem Micro USB B aljzat van?Nem vett itt S2 és MHL tulaj S3-mat? Kipróbálhatná
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gybazsi
senior tag
Ez elég korrekt korrekt hozzáállás a Samsungtól.
/Viccnek szántam/"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
jacis
nagyúr
válasz -=RelakS=- #22 üzenetére
Ugyanezek a kérdések merültek fel bennem is.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
otoaak
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest