- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
ForRedGlory #133 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy majd az ősellenség következő generációjánál is fognak e ezen ennyit problémázni, felteszem nem, ott minden hibátlan. Eszem megáll. Ja, és ez nem neked szólt hanem azoknak az észkombájnoknak akik a 4 mag miatt sírnak.
-
tixem
addikt
válasz
Remus389 #130 üzenetére
igyekszik minden gyártó, és most vonatkoztassunk el a Samutól meg úgy a telefonoktól. Nem létezik olyan elektronikai eszköz aminek az adott szériája hibátlan lenne, ez lehetetlenség, vagy ha van is ilyen akkor mikroszkópikusan kevés. Ezekből az elenyésző hibákból képesek egyesek világvégét kerekíteni
-
tixem
addikt
Szeretem az ilyeneket amikor egy olyan telefont fikáznak élből, ami még meg se jelent, de már bugos meg szar meg lassú. Érdekes nekem nincs ilyen gondom, nekem az 1 magos SE-m is gyorsabb mint a PC-m. A Super Amoleddel meg nem tudom felfogni mi a baj, főleg, hogy valószínűleg nem Pentile-os lesz... Nekem bejön ez a cucc, 4 magról meg lehet vitatkozni ítélet napig, a technika fejlődése és a gyártók közti verseny kívánja az erőfitogtatást. Nem mellesleg az iphone 5 is minden bizonnal 4 magos lesz, de az persze nem baj, mert apple. Nagy képernyő is teljesen szubjektív, ne vitatkozzunk már azon, hogy nagy e 4.3/4/5/6/7"... Van akinek pont ez az ideális, például nekem is jó lenne egy nagy telefon, de ha meggebedek se tudom megfizetni. Anyaghasználat szintén zenész, ez mégis csak egy telefon, ezektől hatványozottabban drágább cuccokba raknak műanyagot, 30 meg 40 milliós Audikba pl. Azok is szarok akkor? Szerintem nem. A vékonyság pedig nem feltétlenül jelent gyenge üzemidőt ezen nem értem mit problémáztok, anno sgs2 bejelentése előtt is ment a fikázás, hogy nem fog bírni egy napot se, aztán mégse így lett. 300 ezres nyitóár? Ne vicceljetek már, Iphone 4S nem került annyiba megjelenésekor függetlenül, erős túlzásokba ne essünk már. 200 ezer már jóval reálisabb. Várjuk már meg míg bemutatják, meg les róla pár videó, utána már jogosan lehet pocskondiázni. Ja és még mielőtt a jelenlévők letámadnának, hogy így Samsung fanboy meg úgy: abszolút SE párti vagyok, csupán próbáltam megvédeni egy várhatóan fasza telefont, ugyanis mostanában nagy divat lett a Samu basztatása. Magyar virtus
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest