Új hozzászólás Aktív témák
-
adamikus
tag
Kár a felbontásért, lehetne jobb is.
-
Rubensito
csendes tag
Vélemény?
Most tervezek telefon vásárlást, egy ZTE Blade-ről váltanék komolyabbra. Az idei csúcsmodellekre nincs pénzem, a tavalyi már szóba jöhet. Seciális helyzet, hogy vagy független telefont veszek, vagy T-set, mert céges díjcsomagom van, és így díjcsomag választással nem tudom támogatni a kedvezőbb vételárat. Nem váltogatom a telefont sűrűn, de ki tudja mit hoz a jövő.
A telefont erre használom: fénykép, video, privát és céges e-mail, netezés, fb, olvasás, játék, új telóval esetleg filmek
Olvasgattam (LG, HTC, Samsung, ... telefonok), kompromisszum mindenhol lenne, de a többivel ellentétben (fényképezőgép, akumlátor, ...) a Samsung Galaxy SIII esetében csak a méretéből adódóan, ugyanis ez már tepsi, nem érem át, egykezes használat így nem minden szituációban működne.
Épp döntésre jutottam volna, amikor olvasom ezt a hírt.
Pozitív: Méret jobban megfelel
Negatív: SIII-hoz képest gyengébb kijelző, 540 x 960 képpontos
Kérdés:
Lesz-e olyan jó vas az SG 4 mini, mint az SIII? Megéri kivárni?
Gyanítom frissebb android verzióval jön majd. Szoftveres oldalról lehet-e hasonlóan támogatott?
A HTC is jön a középkategóriás telefonokkal, ezek?
Más tipusú telefon, amire esetleg nem gondoltam, de megfelelő lehet méretben, minőségben, árban?Előre is köszi!
-
MurdR
veterán
Érdekes amúgy.. Külföldi oldalakon én is ,,csak'' 2magot olvastam.
gsmarena, geek, phonearena, mind 2 magról beszélt így hirtelen ránézve a googleval... -
blade zte
őstag
Mert a samsung nem állítja be ilyen luxus-prémium szerüen a készülékeit, mint a htc. De szerintem csak a magyar sumákolás miatt drágák kezdöárban eleve a többi országhoz képest(mert amúgyis túlárazottak). Megrendeli viszonylag olcsón, rárak 2x hasznot, és onnan könnyü a 30-40%-os kedvezmény.
-
oszi666
őstag
Nalam ekozott meg a htc m4 kozott lesz fight... Remelem mindketto lesz szolgaltatonal. Igazabol szerintem koztuk az ar fog donteni a tobbsegnel
-
Ed3r_X_
nagyúr
4 mag? Érdekes, nem kettőt rebesgettek még?
Ám a kezdőára tuti 100 körül lesz, annyiért meg nem éppen lesz a legjobb vétel.
-
blade zte
őstag
Aki szereti a kompakt felbontást, a kompakt procit, a kompakt ramot...
-
FET-MEN
veterán
normális méret és legalább jól is néz ki
-
Silenzio
addikt
válasz
dreamdancer #7 üzenetére
Ilyen nem lesz, míg a Samsung az a tirpák, Pató Pál úr-vállalat, ami. Ne is reménykedj benne.
-
Ati1979
veterán
válasz
dreamdancer #7 üzenetére
Igen csak akkor az eladások az S4 rovására mennének. Magyarul ha nem is közvetlenül, de a csúcsmodellnek állítanának konkurenciát.
Szóval szerintem nem véletlen ez, ahogy tavaly sem volt az...
Viszont kapunk egy túlárazott középkategóriás telefont amit elad a samsung név + az s3, s4-hez hasonló forma... -
dreamdancer
őstag
Pedig pont az volna a lényeg (szerintem), hogy a tepsiktől irtózóknak is tudjanak csúcsgépet adni. 4,3"/HD vagy 4"/qHD kijelző, mögé az S3 hardvere + 1-2 fícsör az S4-ből és kész is van.
Kár, hogy ez az elmélet már tavaly is megbukott, ez se lesz más, csak egy túlárazott középkategóriás telefon, sok-sok marketingmázzal. Kár.
-
hunter84
aktív tag
Remélem azért halasztották csak, hogy méltó ellenfelet állítsanak a HTC M4-nek egy HD kijelzővel.
-
Ironing
tag
Kezd elszaladni a ló a Samsunggal. Nem nagyon tetszik amit művelnek a Galaxy zászlóshajójuk nevével. Évente új Galaxy Sx? Ebben az S4-esben sincs semmi ami jelentős előrelépésnek lenne nevezhető.
-
adabra
senior tag
válasz
xperiasigi #1 üzenetére
Szerintem ez lesz kb 130-135...
Ha itt (Mini) is megteszik azt, hogy az S3 -nál kicsit kisebb házba beleszuszakolták az S4 nagyobb kijelzőjét, azt üdvözölném. -
varga.balazs
aktív tag
jön az s4, most az s3-ról kell 4-5 bőrt lehúzni...valóban ha olyan ára lesz, ami házon belül az s3-mal versenyezne, vagy akármelyik másik konkurens gyártó telefonjával, lenne értelme, de mint az utóbbi hasonló húzásokból látszott, (lásd s3 mini), jobb döntés egy s2-t venni helyette...
-
xperiasigi
őstag
Ha az egy kártyásnak tényleg ilyen hardvere lesz lehet benevezek egyre...mondjuk kérdés h addigra nem megy-e le a nagy teso ára 140körülre mert akkor nem érné meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest