- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Telefonnak még éppen nem túl nagy, tabletnek még éppen nem túl kicsi. Ideális kompromisszum. Csak túl drága.
-
7
addikt
Ertekelnem, ha a jovoben nem szakmai topicban szidnak egymast egyesek tobb hozzaszolason keresztul...
-
kristof83
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #15 üzenetére
Nem is értem miért nem csak a Te igényeid szerint gyártanak ezen a bolygón mindent ??
-
Azért azt nem árt megfigyelni, hogy pl a demo videó sem arról szólt, hogy filmnézésre használja a reptéri ficsur az eszközt, hanem minden egyéb, hasznosabb tevékenységre. Persze, tud videót is lejátszani, de emiatt nincs értelme a nagyobb kijelzőnek. A net miatt már inkább, de saját részre nem tudnám elképzelni hétköznapi használatra - biztosan bennem van a hiba.
MOD
Nem, nem bennem van -
CHIPman
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #15 üzenetére
Kíváncsi vagyok ki próbálja ki először a zsebben hordást, simán el tudom képzelni hogy működik, onnantól kezdve meg kit érdekel, hogy nagy? Tabletnek meg kicsi ugyan, de mégiscsak jobb netezni/filmezni rajta, mint egy sgs2-n.
A tollat meg nem tudom honnan veszed, a pdafc tesztben benne van, hogy semmi baja a tollnak. -
XP NINJA
őstag
most ez már volt?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #13 üzenetére
Te tudod miről beszélsz?
-
Stimpy001
aktív tag
Sorbanállás volt?
-
debrejo
senior tag
-
zsoltti
senior tag
-10 a mennyiből?
-
axioma
veterán
Azt erti valaki, hogy miert van megkotes a meglevo telenorosokra? M.tarsam azert bukja az akciot, mert bar ugyan annak tudta nelkul amugy is, mar kedden elinditotta a szamkikerest, ma tudott csak telenornal elofizetest venni (ult rajta a voda hogy egy kartyast elengedjen-e vagy sem), es meg csak hetfon este lesz neki az atallasi ablak, onnan 72 ora a keszulekvasarlasi lehetoseg...
-
Azon töprengtem, hogy ha még nem járt le a hűségem, akkor is vehetnék-e ma este kedvezményesen egy ilyet (nem mintha kellene, csak elgondolkoztam).
A másik töprengésem: kötelező végigvárni a két celeb műsorát? -
rep3at
őstag
Na így kell promózni valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest