Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Van valami Toshiba Win8-as tablet, amiben i5-ös roci van és azt mondják, hogy terheléstől függően 7-5 óra az üzemidő. Ez nem simán a Toshiba által közzétett adat, hanem tapasztalat a bemutatók alapján. Ez már így elfogadható, ráadásul ha i5-tel ennyi, akkor gyengébb, kevesebbet evő hardverrel jóval több is lehet.
-
RaveForce
veterán
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
egy biztos, egy ütős w8as tablettel nagyobbat durranthatnak mint az eddigi összes Tab-bel...aztán lehet h csak magamból indulok ki, h arra már vevő lennék

-
vicze
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Értem értem, csak tényleg túl sokat szerencsétlenkednek a tablet sorozattal, így nem olyan vicces sajna

-
vicze
félisten
válasz
Gadgetfan_
üzenetére
Galaxy névvel? Grat az elméletekhez...
Egyesszerűen még nincs megfelelő sorozatgyártásban, ezért is lett a szerencsétlen Tab 2 kiadva. Amazon meg túl korán rakta ki Samsung engedélye nélkül és kész. -
Gadgetfan_
senior tag
Most vagy nagyon kevés előrendelés jött rá és úgy gondolják turbóznak még rajta, vagy megpróbálkoznak a Win8-al és nem Androiddal jönne ki ezért várnak őszig. Esetleg valami infóhoz jutottak egy új Apple cuccról és arra gyúrnak rá
Hirtelen ennyi összeesküvés elmélet jutott eszembe...
A legvalószínűbb, hogy elcsesztek valamit
-
csakstddfor.
tag
válasz
ssppiikkee
üzenetére
szerintem nem csak ezt
még egy féltucatnyit kb. -
ssppiikkee
tag
Szerintem ezt tök felesleges volt legyártani...

-
rbence
senior tag
Remélem ezt már nem telefonnak szánják

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hirtelen ennyi összeesküvés elmélet jutott eszembe...