- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Van valami Toshiba Win8-as tablet, amiben i5-ös roci van és azt mondják, hogy terheléstől függően 7-5 óra az üzemidő. Ez nem simán a Toshiba által közzétett adat, hanem tapasztalat a bemutatók alapján. Ez már így elfogadható, ráadásul ha i5-tel ennyi, akkor gyengébb, kevesebbet evő hardverrel jóval több is lehet.
-
RaveForce
veterán
válasz
Gadgetfan_ #7 üzenetére
egy biztos, egy ütős w8as tablettel nagyobbat durranthatnak mint az eddigi összes Tab-bel...aztán lehet h csak magamból indulok ki, h arra már vevő lennék
-
vicze
félisten
válasz
Gadgetfan_ #9 üzenetére
Értem értem, csak tényleg túl sokat szerencsétlenkednek a tablet sorozattal, így nem olyan vicces sajna
-
vicze
félisten
válasz
Gadgetfan_ #7 üzenetére
Galaxy névvel? Grat az elméletekhez...
Egyesszerűen még nincs megfelelő sorozatgyártásban, ezért is lett a szerencsétlen Tab 2 kiadva. Amazon meg túl korán rakta ki Samsung engedélye nélkül és kész. -
Gadgetfan_
senior tag
Most vagy nagyon kevés előrendelés jött rá és úgy gondolják turbóznak még rajta, vagy megpróbálkoznak a Win8-al és nem Androiddal jönne ki ezért várnak őszig. Esetleg valami infóhoz jutottak egy új Apple cuccról és arra gyúrnak rá
Hirtelen ennyi összeesküvés elmélet jutott eszembe...
A legvalószínűbb, hogy elcsesztek valamit -
csakstddfor.
tag
válasz
ssppiikkee #3 üzenetére
szerintem nem csak ezt
még egy féltucatnyit kb.
-
ssppiikkee
tag
Szerintem ezt tök felesleges volt legyártani...
-
rbence
senior tag
Remélem ezt már nem telefonnak szánják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7490 i7-8650U 16 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB / 256 GB FULLHD TOUCH WIN11 EU BILL - ÁFÁS számlával!
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged