Új hozzászólás Aktív témák
-
Einstvan
aktív tag
Samuék nem találják a gépsor leállito gombját.!
-
Daczy
aktív tag
troll_mode ON:
Lassan már többféle telefonja lesz a Samsungnak, mint ahány darabot eladott eddig az évek folyamán!
/troll_mode
-
Arthuro_Adam
őstag
Itt is a nagyobb kijelző irányába mennek el, ahelyett, hogy kisebb kijelző, de amúgy csúcsközeli hardvert csinálnának.
-
bigmasterg
addikt
válasz
hallerlaller #22 üzenetére
Próbáld vésővel, úgy nem fog látszani.
-
dipeti
senior tag
válasz
hallerlaller #22 üzenetére
rofl
-
hallerlaller
addikt
válasz
bigmasterg #17 üzenetére
lol, neked van egy pont az aláírásodban? itt kapargatom a monitort
-
leslie_smith
aktív tag
Az egyetlen jó pont, hogy ez nem hasonlít annyira az S3 "természetes" formáira amúgy semmi értelme a +-nak.
-
Cyberpunk
félisten
S akkor a felbontás is nőt? Mert ez így visszafejlődés. A másik meg a fizikai home gomb elhagyása elég rossz ötlet.
-
zsoca1986
csendes tag
A Galxy készülékek számát a galaxisban található bolygók és csillagok számával próbálja egyenrangúvá tenni a Samsung.
-
Muki94
aktív tag
válasz
bigmasterg #17 üzenetére
S1-en megszoktam a voodoo tweakelt Wolfsont, szerettem nagyon hallgatni, ráadásul alig volt neki alapzaja. Váltottam S2-re, és azt hittem, elsírom magam! Valami hang megszólal egy pillanatra, utána még bekapcsolva hagyja a műveleti erősítőt, és hallom, ahogy a portok dolgoznak a telefonban. Cicergés, nyekergés, mint pc-k esetén a gagyi hangkártyák. Félelmetesen rossz!
itthoni tda1541 mellé a wm8994 utazáskor kellemes volt...de ez a yamahaén azt mondom, hogy nem wolfson lesz benne! ez a telefon egy az egyben Samsung Hercules lesz!
-
bigmasterg
addikt
Csak legyen benne wolfson dac, mint a sima sgs-ben, vagy az S3-ban.
S2-vel ez volt a legnagyobb bajom és többek között ezért is adtam el. Fül / fejhallgatóval iszonyat hangja volt.
-
Beri78
őstag
valamit kellett csinálni...
-
papi85
csendes tag
Fantasztikus alkotás... S2-nél gyengébb és nagyobb tepsi
-
Higgs
csendes tag
galaxy s 2 -
-
kisml
tag
Ezen mi a Plus? ez gyengébb, mint az SII, de úgy néz ki mint az amerikai s2-es.
-
spawn21
veterán
galaxy s2 mínusz? ez jobban illene rá
-
a.sebi
őstag
a konkurencia oldal egy exynos processzorról ír mely 2 magos és magonként 1.5 ghz en üzemel...ez a verzió hihetöbb...
-
tjb007
nagyúr
Attól, hogy abban Qualcomm SoC van ebben még lehet Exynos, azt rakják bele amivel a szolgáltató kéri.
A T989 -ből is két változat van, a T-Mobile -os verzió neve csak sima SII míg a Telus -os verzió neve SII X (a két változat között van különbség, igaz a SoC egyezik), a chileieknél meg akkor ezek szerint SII Plus lesz a neve. -
törölt tag
Ez inkáb egy S+2...a fene igazodik ki ezeken
-
sagit
veterán
ez pont annyira plusz mint tavaly az s+
rosszabb mint a sima készülék, de vakításnak jó a plusz jelölés
egyébként full felesleges, hagynák a gyártásban az s2-t
-
-B-
senior tag
válasz
quailstorm #5 üzenetére
Itt azt írják, hogy marad a 800x480-as felbontás.
Állítólag ráncfelvarrott nexus is lesz.
-
quailstorm
félisten
Kijelzőfelbontás érdekelne, ha maradt 800x480 akkor ez újabb rókabőr. De akkor legyen inkább galaxy S2i, úgyis ezzel a betűvel jelzik a minőségromlást samsungék. Egy qHD-re gondolok ha van eszük egyébként kb az lehet benne.
-
Sacredcow
csendes tag
es milyen felbontasa lesz? mert 480x800al ez eleg gyengus lesz, es ha valasztanom kellene inkab sima S2
-
Muki94
aktív tag
A képen egy T989 látható, abban pedig APQ8060-as proci van. Nem értem, akkor ez most mi a fene...
Az összes többi adat pedig stimmel vele, csak nem Exynos dobog.
Tuti, hogy 480x800 lesz! -
feliks
senior tag
Akkor most ez miért is plusz? a leírtak alapján rosszabb az S2-nél, nevezzék inkább minusznak..
Egyébként az S+ támogatottsága után szerintem senki nem akar majd "pluszt"
-
sdd2
veterán
Várható volt. Inkább 4.1 kéne rá alapból és úgy talán de szerintem elég felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest