Galaxy blog: Újabb Galaxy készülék a láthatáron

Tavaly a Galaxy S II megjelenése után a gyártó piacra dobta az olcsóbb mezőnyt megcélzó Galaxy S Plus készüléket, mely a legelső Galaxy S ráncfelvarrásának is tekinthető. Úgy tűnik, idén is hasonlót terveznek, a Galaxy S III után pár hónappal meg is érkeztek az első hírek a Galaxy S II Plus készülékről.

A chilei VTR szolgáltatónál már előrendelhető mobil egy 4,5 hüvelykes kijelzőt kapott, amely bár nagyobb az előd 4,3 hüvelykes paneljénél, a technológia szempontjából visszalépés történt, a Super AMOLED Plus-t ugyanis mezei Super AMOLED-re cserélték. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera található, mely mellett egy LED-es villanó is helyet kapott.

A hardveres specifikációk nagy részét egyelőre balladai homály fedi, ám néhány információmorzsára azért fény derült. Valószínűleg nem okoz meglepetést, hogy a borítás alatt egy Exynos lapkakészlet duruzsol; a kétmagos processzor magonként 1 GHz órajelen megy. Emellett 1 GB RAM és 16 GB belső háttértár áll a felhasználók rendelkezésére, mindez Ice Cream Sandwich-en tálalva. A hivatalos megjelenési időpontról és a dátumról egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények