Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
Olvasgattam a i9003-ról, ami nagyon nem tér el az i9000-től, viszont a kijelző SC LCD. Állítólag napsütésben jobb az olvashatósága, illetve kevésbé pixeles, hosszabb élettartamú. Vélemény SGS kontra SGSL. Ki melyiket venné, ha most vásárolna telefont, és miért?
-
Taki30
tag
Ebben igazad lehet.Általában ez jellemző.
De ahogy te magad is írtad alig van ár különbség.
Alig van eltérés a két telefon között.
Az 1,4-es proci pl.:jobban merítheti az aksit.
Tehát ez már kevésbé tekinthető előrelépésnek.Vajon milyen alkalmazás használja ki azt jól láthatóan,hogy a proci, "erősebb".Szerintem maximum hajszálnyi lehet a különbség.Ha csak nem teszed egymás mellé a két telefont,talán rá se jössz.Én néztem pár videót és,hát nem vagyok meggyőzve.De ezek csak videók voltak ami nem egyenlő a személyes tapasztalattal.
Érdemes esetleg vásárlás előtt mindkettőt kipróbálni,hogy te érezd a különbséget.Mert az is lehet,hogy ami másnak nem nagy fejlődés számodra szembetűnő.És fordítva.
-
Iomega
addikt
Az igazság az, hogy nem akarok drága telefont. Az újabb modell meg lehet, hogy magas induló áron lesz kezdetben. Azt meg kivárni....már jó ideje várok így is, hogy lemenjen az ára az SGS -nek. Erre tessék, most meg jött a frissített verziója. Ezért vagyok dilemmában. Tulajdonképpen teljesen megfelelne nekem az SGS is, de az SGS P viszont nem sokkal drágább. 1-2 év múlva nem akarom lecserélni a telefont. Hosszabb távra meg lehet, hogy megérné kicsivel többet áldozni az újabbra. Tanácstalan vagyok.

-
Iomega
addikt
Ha most valaki telefon vásárlás előtt áll, érdemes a nem túl nagy többletköltséget a Galaxy S Plus-ra áldozni? Vagy amiben új, azért nem érdemes többet fizetni?
-
brumi1024
veterán
-
imisomogyi
aktív tag
Ejnye itt mindenki értekelhetetlen kommenteket ír??

Akkor lássátok szavaim:
Ez a telefon egy elég jó írányvonal, a korábbi csúcskategóriát, kihozni egy kis ráncfelvarrással! Gondoljatok bele, ha jövőre kijön majd 90e kezdőárral egy SGS2 Plus. Szerintem nem rossz dolog ez!
-
Iomega
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
A te kommented értékelhetetlen.

-
Iomega
addikt
válasz
Brutális eb
üzenetére
Na ne viccelj, milyen 100 ezerért? Annyiért telefont kapsz.

7 euróért lehet kapni 1650-es aksit.
Aki tájékozatlan, az vegyen 100 ezerért aksit, de jobban jársz , ha inkább veszel annyiért egy Galaxy S Plus-t.
-
brumi1024
veterán
-
barii86
tag
én nem is főleg a 2 masog processzor és sok memória miatt vetetm az s2t, hanem mert az új szoftver van rajta, és számíthatok rá, hogy egy ideig frissítik is. Na most akkor a kérdés, hogy
- plus megörökli az s gyengéit, mint pl a nem túl nyerő fájlrendszer, vagy nem?
- s1 vagy 2s támogatási idejéhez fog konvertálni a támogatási ideje? -
Iomega
addikt
Sziasztok! Igaz az, hogy a hátlap fém, vagy ez csak egy téves információ?
Itt olvastam: [link] -
Munszu360
csendes tag
Ha nem 1650-es, hanem 1500mAh-es akksi lenne benne és rajta lenne a "with Google" felirat, akkor egy az egyben ugyanúgy nézne ki mint az elődje.
-
törölt tag
válasz
knyitogato
üzenetére
Tök ugyanúgy néz ki,azért ujitásként,bele tehettek volna egy villanófényes kamerát.Amúgy imádtam a sima sgs-t is,az is egy szuper telefon.
-
knyitogato
őstag
tehát minden ugyanolyan, mint az SGS-nél? remélem, ez leviszi az alap SGS árát

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)