Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
guriga1234 #52 üzenetére
Bocs. Orszagra gondoltam. Ezt valoban nem irtam. Olyan orszagokban ahol az allam nem nyul le... De ez mar politika.
-
MartOOn
addikt
válasz
guriga1234 #50 üzenetére
1., " az autót nem tudod mások szeme elől használat közben eltakarni, egy mobilt igen." te irtad, nem irtad hogy kell de azt igen hogy ez megoldas lehet a mobil esetében ami ugye az autonal kizart. Nem írtad hogy bűn rondanak kell lennie de nem érted azokat akik a dizajn miatt fanyalognak... Hisz mindegy...
2., arany középút. En tartom magam ehhez. Nem vagyok tiptopfiu de slampos barom se. Szoval nem ertem mibol gondolod hogy villogni szeretnek egy telefonnal. (normaliseknal 1 heti fizetés barmelyik mobil függetlenül nem hitelre)
Tovabbi jo forumozast. -
MartOOn
addikt
válasz
guriga1234 #48 üzenetére
Hat nem tom... Ez is eleg butan hangzik... En nem talalom tul eletszerunek hogy dugdossam a telomat me' olyan bun randa... Inkabb veszek vmi pofasat.
Es a bőcsészeket sem nagyon értem amikor a nagyfater kinyult pulovereben egy kitapisott tornacsukaban panaszkodnak hogy a csajok le se szarjak oket... Meeee igenytelen vagy vazze azé!
Még ekkora butasagot mondani hogy egy hasznalati targynak le van szarva a kinezete... Indulhatna azévfaszsága címért.
Termeszetesen a másik véglet is gáz. Na de aki nem találja a 'közép aranyutat...' -
hagymas7up
tag
válasz
guriga1234 #41 üzenetére
Az autónál is mind1 a design. Nem is értem minek fejlesztik, simán beraktak volna egy mostani motort egy zaporozsec kasztniba oszt jól van. Úgysem dísztárgy az autó.
Kicsit érdekesen gondolod a dolgokat. Akkor a Motorola 6200ba kell egy Snapi 810 és QHD meg 3Gb RAM és tarolják a piacot. XD
End off.
Mi indokolja az 1000€ árat? Aranyból van kiöntve a keret és titánium hátlap lesz? Lehúzás a köbön. Ala Samsung -
DeathAdder
veterán
válasz
guriga1234 #41 üzenetére
Az igazság:
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest