- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
tothmaxy182 #40 üzenetére
Nekem nincs gond az SGS-em akkujával.
Bár megnézném egy 1650 mah-ssal mennyivel bírná tovább.... -
moco22
aktív tag
hogy én hogy irigyellek dr. Kind
-
VINIKOR
senior tag
Mobiltelefonban az USB 3.0 korszak még nem köszöntött be?
-
Jadro
veterán
No várom nagyon a tesztet. Veszek hozzá sört is.
-
Gengi
senior tag
Dr. Kind ma van péntek és nincs kint a teszt kéretik pótolni gyorsan, mert holnap már szombat.
-
skul0
aktív tag
Ezzel a hardverrel el tudnék képzelni egy 3,7 colos képátlóval felvértezett arc-ot, az lenne a tuti a számomra. Álmodozni tudok.
Ez így talán már nagy, de majd megnyomogatás után állítom biztosra.@Sofian: +1 Ez a szem petting jó volt.
-
Sofian
őstag
"Ohh my god, i need it!!!"
-
joey04
titán
ugyanolyan vibrálóan élénk színek
brrr. a hw többi része ütős. -
gybazsi
senior tag
Ez már nekem is tetszik, ezen azért már látszik nem 20ezer Ft-ba kerül, ami sztem az elődjéről nem feltétlenül volt elmondható. A tesztet pedig várom, a 2X-nél és az Atrix-nál biztos jobb, azok sztem nem voltak annyira átütőek.
Erre pedig: "az LG Optimus 2X és a Motorola Atrix 4G után ez a harmadik olyan telefon, amelyen simán és akadások nélkül fut a rendszer,"
Azért mindegyiken voltak akadások, a Motorola zoom-olása meg egyenesen vicc. Mellesleg sztem egy Desire is hozza az előző két teló szintjét az esetek 99%-ában (játékokat nem számítva).(#32) Xaels: A Sense tuti hogy lemossa a TW. A Sensation-re pedig én is kíváncsi leszek.
-
Xaels
félisten
Én is nagyon várom a teljes mélyreható tesztet. Személy véleményem szerint nagyon nagyot kell alkosson a Samsung, hogy még egyszer az ő márkájuk mellett tegyem le a voksom. Az SGS-ről is mindenhol szinte csak pozitív tesztek kerültek napvilágra aztán az idő múlásával azért kiderült sok turpisság. Én vásárlással tuti megvárom a Sensation-t és majd utána ráérek dönteni(bár a Sense 3.0 előzetes próbálgatás alapján lemossa a TW-t).
-
knyitogato
őstag
Most tervezem megvenni az elődöt...aztán majd másfél-két év múlva jöhet ez
Kíváncsian várom a holnapi tudósítást! -
Várjuk a tesztet
-
mrhitoshi
veterán
Na kíváncsi vagyok a TW 4.0-ra. Meg ezekre a hubok-ra is, bár nem nagyon értem mit tartalmaznak.
-
pzstm
titán
Nagyon várós. Van egy olyan érzésem, hogy magentáéknál amint megjelenik be is ruházok egyre. (pöppet lehet nagy lesz a kontraszt a 3éves jelenlegi Nokia 6300 után
)
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #9 üzenetére
Hogy mi kell? Allando termektamogatas, profi "smooth", jol optimalizalt szoftver, fem hatlap... Soroljam meg?
-
törölt tag
Lesz hozzá kapható 2950 mAh aksi is?
-
fornettisuti
veterán
Ennek is van fém kerete, ha van, akkor az is nyüszög néhol?
-
rep3at
őstag
Soha nem hittem hogy egyszer ezt fogom mondani de ennél a modellném jobban örültem volna a qHD felbontásnak.
-
szimike79
őstag
Ízelítőnek ez már egész jó, kíváncsian várom a tesztet. Vajon mit tud villantani a két mag?
-
papi77
addikt
Tegnapi link...
-
janes74
senior tag
Ez kell nekem!
-
-
zola8van8
tag
válasz
zsirfecske #9 üzenetére
Én egy ilyen telefont szeretnék qwerty-vel
Remélem ilyen jó vélemény fog kiderülni a teszt során -
Gabi 8906
senior tag
Milyen vékony, és mégis milyen nagy az akku benne.
-
csabika16
csendes tag
2 megapixeles kamera a videotelefonáláshoz?klassz
-
roland543
csendes tag
Hmm... ütősnek tűnik... éppen egy HTC Desire HD-t szeretnék venni a nyáron, ez most 100 körül van, de ha nyárra eleget esik a Samsungnak az ára, akkor elgondolkoztató, mert eszméletlen szép
-
Bavid
senior tag
Ez már a végleges szoftver ami rajta van?
-
törölt tag
Ebben alapból van magyar nyelv ,vagy valamelyik szolgáltatótól van a teló?
-
zsirfecske
addikt
basszus a "sose vennék samsungot" elvem már a nexus s-nél megingott, de most még inkább hajlok rá hogy feladjam. kár hogy ennyire szifonos (és ezt nem azért mondom mert mindenki, meg apple per meg stb, nekem tényleg az és iphone-tól meg egyenesen írtózom), ami a tw sara is talán.
szép külső, brutál hardver, legújabb android, mi kell még? csak így tovább.
-
sdd2
veterán
Ez tényleg úgy néz ki hogy jól sikerült.Így is legyen. Várom a tesztet
-
callmeakos
veterán
aztabetyár.......... ez nem egyszerű... Na LG Optimus 2x kuka XD
amúgy ha tényleg az volt a cél hogy az elsőnél is jobb legyen, kellett ez.... -
AS
félisten
Ara leszek kíváncsi hogy Magyar SG2 is szuper gyors lesz e...
Várom a videó tesztet is -
t-bali3
senior tag
Ez igen! Kíváncsian várom a tesztet!
-
anatre1
tag
Best!
A Samsung kitett magáértVárjuk a tesztet
-
amanoba
őstag
elsőre szimpatikusabbnak tűnik a tw4, jobban, mint az eddigiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest