Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
#24536576 #25 üzenetére
Azert ezt a rajzot nem biztos, hogy egy atlag ember el tudna kesziteni. Inkabb csak tehetseg kell hozza. Egy masik telefonon, (markafuggetlenul) ugynigy meg tudta volna rajzolni. Tehetseges a srac.
Kivancsi vagyok milyen feature-oket tesznek bele. Bar a kezirast osszekotni az innovacioval... Nos, az eleg durva
-
Paul119
addikt
jo reklam meg kell hagyni
-
Cattle_Decap
tag
válasz
ArthurMiller #22 üzenetére
Igen kicsi. Mint mondtam Z Ultrám van. És kisebb telefon már semmiképp sem kellene.
-
babkukta
senior tag
válasz
ArthurMiller #22 üzenetére
érezd az iróniát is...
-
ArthurMiller
senior tag
válasz
Cattle_Decap #21 üzenetére
Kicsi??
-
Cattle_Decap
tag
Annyira tetszene ez a telefon ha nem lenne ilyen kicsi.
Ha megcéloznák a Z Ultra méretét vevő lennék rá, de így még mindig a következő Ultrára kell várnom.
-
halkow
őstag
A samsung most a QHD-s felbontásra fogja verni magát és az ezzel járó 515ppi-re ami túl szárnyalja az eddigi samoled technológiát és az élvonalra tör, az üzem időben pedig sajnos ha nem 4-5k-s aksival jön le ragad a 1,5-2napnál mint minden gyártó
-
taramta
csendes tag
Hát nem tudom... Nem lesz rossz, de nekem valahogy pont olyan méret, amit nem igazán tudnék használni... A One-om mérete telefonnak jó, mellette egy Tab S 8.4-et használok - nem túl kicsi, nem túl nagy, a munkához nagyon jó. A Volantist várom majd, de az 5,5-ös vagy nagyobb phableteket nem nekem találták ki.
-
babkukta
senior tag
1 kérdés: a videóban ez a Note 4 volt? Mert vesszek meg, ha nem Note 3 külseje van egy az egyben. Ha tényleg olyan lesz, mint az előző, ugyanakkora kijelzővel, akkor csak a hardver fejlődött egy picit
-
Én már nagyon várom, főleg milyen alap rajz app lesz rajta.
-
haris
őstag
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik birtokolnak valamilyen Note-ot.
Használja-e bárki is az S-pen -t kézírásra?
Tényleg írtok-e így a kijelzőre kézírással ahogy a videóban látható?Vagy aki vett ekkora kijelzővel készüléket, az vett-e hozzá e-bayről (vagy bárhonnan)kapacitív tollat, és ha vett, használja-e?
Én kezdem:
A feleségem megőrült amikor megjelent a Note2, Minden alkalommal megálltunk és nézegette, fogdosta ha olyan helyen voltunk ahol ki volt állítva. Az ára miatt nem vehettünk akkor.
Idén áprilisban viszont vettem neki egyet, mivel 80ezret nekem már megért újonnan (persze nem samsung magyarországtól).
Azóta az S-pen akkor volt kivéve a készülékből, amikor én kézbevettem és próbálgattam, mit tud egy ilyen masina, de nekem egyáltalán nem kényelmes. (sem a kijelzőméret, sem az S-pen)
Szóval ez kézírás ilyen olyan "important" nekem nagyon sánta. Pláne úgy, hogy ezt a készüléket pont azok várják akinkek már van valamelyik előd, ergo nekik az S-pen nem újdonság. Legalábbis a kézírás funkciója. -
kengyel
nagyúr
Kíváncsi leszek az újdonságokra. Azt hiszem ez is bevételezni fog !
-
Kékes525
félisten
Kíváncsian várom!
-
FATtila78
tag
csak egy hangyafütyinyit finomhangolt Note3 lesz, pár szökőévente kihasználható szoftveres vakkantással. már látom a premier utáni komment áradatot: " csalódás, alig fejlődött, többet vártam" stb..
-
C$abi
aktív tag
Én is nagyon várom, de az MA! stábból kik mennek Berlinbe?
-
jacis
nagyúr
Várjuk nem kicsit.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az újdonságról semmi új információt nem fed fel a Samsung kedvcsináló videója.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest