Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Jól van Samsungékat is elérte a Nokia 5800 szindróma

Inkább fordítanának 1 hónappal több időt egy modell fejlesztésére és nem szórnák tele a piacot ugyanazzal a készülékkel csak hol jobb hol szarabb kijelzőt raknak bele...az, hogy szoftveresen mennyiben különbözik a kutyát nem érdekli

Ez a QVGA kijelző pl röhej, nekem is egyből a galaxy3 jutott eszembe

-
GALARDO
addikt
A 20. Galaxy 100. kiadása helyet, kiadhatnának valami strapa telefont.

-
adwin
tag
én kb 1,5 hete win 7 ről kiesen frissítettem az ace-m és tökéletesen műkszik.
-
porse
őstag
Alapsávot már frissített a kiessel, de igen kétes dolgokat olvastam én is róla. És csak gsm bolti garanciám van..
-
kecsetihunor
aktív tag
Egy megjegyzés, nemrég, azt hiszem a múlt héten, a West Endben jártam, és betévedtem a Samsung üzletbe (hivatalos, szervízpont) és fültanúja voltam a következő esetnek.
20 éves körüli srác betéved a boltba, barátnője kíséretében, adott a hibás készülék, egy Galaxy 3, amin persze nem hivatalos rom szerepel.
Elveszi a tag, első dolga volt, megnézte mi a hivatalos rom rá (pechje volt, mert függő a készülék, és pont annál a szolgáltatónál nem volt hivatalos a rom), megemlítette, hogy hát ez nem hivatalos, ezért nem járna a garancia, de mondta, hogy azért a szervizesek nem szőrös szívűek, felrak egy gyári ilyen meg olyan rendszert, 1-re jöjjön vissza :-)
Srác megköszönte, mindenki boldog
Nem buzdítani akarlak, csak, jó tudni, hogy azért nem vészes ha probléma merül fel, amúgy az odin nagyon biztonságos

-
Ace owner
addikt
Elvileg Kiessel frissíthető az Ace, de nekem eddig 2x fagyott be a frissítés úgyhogy felraktam Odinnal egy félhivatalosat. Kies nagyon válogat az op rendszerek között, állítólag XP-t szereti a legjobban, de ha érdekel valakit nézzen be Ace, Gio topicban, biztos ki lett tárgyalva milliószor..
Várom a tesztet!
@porse: nagyon egyszerű a frissítés, szerintem próbáld meg, persze egy jól bejáratott rommal.. -
porse
őstag
Nekem gio-m van és elégedett vagyok vele, de jöhetne már a hivatalos kalács mert nem értek hozzá......
-
Rusi
senior tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Hát akkor az még nem hivatalos, amíg ha a Kies-en vagy a Samsung szervizekben felteszik rá. Ugyanakkor a jelek szerint a legújabb gyártású példányokat már gyárilag ezzel küldik a polcokra.
-
Rusi
senior tag
válasz
kecsetihunor
üzenetére
A frissítés már hivatalosan kijött hozzájuk vagy csak kiszivárgás útján lehet már feltenni rájuk? Azért kérdem, mert ugye eredetileg ezen is Froyo volt, viszont a bekapcsolás után meglepve láttam, hogy 2.3.4 van rajta, ami egyébként teljesen jól is működik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kecsetihunor
üzenetére
Ennél még a Mini is jobb.
(#13) amanoba
Mondjuk ezt újnak nem igen kéne nevezni, lassan fél éve lesz, hogy megjelent.
Amúgy (általánosságban) van benne némi igazság. -
amanoba
őstag
semmi fantázia nincs ezekben az újonnan megjelenő samukban...
-
válasz
magasirobi
üzenetére
A Samsung gyártott a ZTE Bladbe-nél sokkal-sokkal jobb telefonokat is.

-
magasirobi
csendes tag
A Samsung igazán gyárthatna egy ZTE Blade kaliberű készüléket végre. Értsd: 480x800 3,5"-on. Kicsit jobb processzorral 800MHz-1GHz, 512 RAM és 2GB belső memóriával, átlagos fényképezővel, Android 2.3-al. És ha ezt megfelelően olcsó lenne, egy szót se lehetne szólni.
-
Lall
veterán
Troll mode on! Az nagy gaz, hogyha kezdek hanyni a tizcsilliardik ugyanolyan, muanyag Samsung telefontol? Troll mode off!
-
rep3at
őstag
A kijelző felbontása elfogadhatatlan. Persze így gyorsabb egy kicsivel de hát akkor is, ennek 2011ben nem így kellene lennie.
-
callmeakos
veterán
Nekem így kapásból a Galaxy 3 jutott eszembe

-
blackydan
senior tag
Várjuk a tesztet

-
tjb007
nagyúr
Úgy látszik a Samsungnál is elfelejtettek gondolkodni.
-
QVGA 3,3"-on? Mit szívtak ezek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)