Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
"de teljesen megszokott, hogy két terminálon buherálok"
Hogyne, az legalább olyan fontos, mint hogy egy terminálon belül menjen a vágólapozás. De egyik sem megy csak úgy-ahogy. Pl. próbálj vi-ben több sort átvágólapozni egy másik terminál ablakba, ha azok a sorok nem fértek ki görgetés nélkül.
"nem, a karakteres konzolon a copy-paste-t nagyrészt maga a konzol driver, kisebbrészt a gpm csinálja"
Nálam Windows + PuTTY kombóról van szó, de gondlom mindegy. Nem ástam bele ebbe, de meglepne ha a szerver bármit érzékel abból, hogy én kijelöltem/vágólapoztam a PuTTY-ban.
"szerk3: azért lehetne vitát nyitni, hogy a vi meg az ascii konfig fájl a taszítóbb vagy a regedit..."
Ezen a téren én inkább szabványos szöveges formátumot akarnék, az ezzel járó standard eszközökkel amik elgépeléseket ki tudnak mutatni pl. gépelés közben, meg úgy általában tudnak olvasni/írni a konfigurációs fájlból "strukturálisan". De az efelé elindulás ott kezdődik, hogy a Linuxos kemény mag részéről nem élből az a reakció, hogy "Minekaaaz, meg még nyalja ki a seggedet a számítógép, mi?".
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Path of Exile 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest