Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Hát szerintem az első még valamivel "szebb" is volt mint ez...
-
rankesz
veterán
Nem lett volna egyszerűbb a TOUCH HD-t ba rakni?

XDA-DEV-en próbálkoznak vele hogy a HD-ra Androidot rakjanak és elég jól halad a projekt. Ha lesz stabil verzió szerintem én is kiporbálom.
-
Typhoon47
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
na jó hagyjál

beteges
-
Morden24
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát na, a mostani okostelók körében azért nem éppen előremutató a dizájn, ha mondjuk egy Blackberry Storm-al, szifonnal, Dia&Blackstone párossal, Omniával, vagy akár a nekem jóval kevésbé bejövős Xperiával hasonlítjuk össze. És ezek mind jelenlegi telefonok, nem "majdkijönnek" kütyük. Tényleg van némi összefüggés Android és nem túl szép kinézet kontextusban

-
plus44
veterán
1x majd csak lesz egy normális kinezetű darab is. Addig meg marad az android nekem úgy mint egy platform gép nélkül...

-
-
Typhoon47
senior tag
lassan törvényszerűvé válik, hogy az Androiddal felszerelt kütyüknek rondának kell lennie.

-
Morden24
nagyúr
Na igen, valahol ott látom az egész G1-koncepciót, hogy kíváncsiak voltak rá: mekkora az a közönség, aki fanatizmusból megveszi a Gugli oprendszerét anélkül, hogy néznék a telefont magát (mert valljuk be, aki G1-et vett, az igazából Androidot vett, nem egy HTC telefont).
Bármennyire is nem szoktam így gondolkodni viszont, rTyler szövegei már nekem is megfordultak a fejemben. A G1 dizájnját csak hosszas tervezéssel lehetett így elszúrni, csak a szándékosság teremthet ilyen rémséget

Azt mondjuk kétlem, hogy a lenyúlás eszköze, mert aki képes egy rusnya telót megvenni az android miatt, az nem fog utána váltani csak azért, mert kiadnak egy újat, ami már általánosan is szépnek mondható. -
rTyler
csendes tag
ez pofonegyszeru. a nepnek kell az android, mert a gugli megmondta nekik, h erre van szukseguk. megveszik akkoris, ha csunya. par honap mulva majd jonnek a szepek is. megis hogy lehetne tobb reteg penzt lenyuzni az emberekrol, ha egybol izleses telefont csinalnanak? az elso android telo eloben annyira gusztustalan, hogy magatol ertetodoen mestersegesen van elcsunyitva. a htc nem csinal ilyen szart onszantabol...
-
Azt hiszem, kicsit félreértettél
Nem a G1, G2-ről beszéltem szépség kapcsán, hanem a linkelt Samsung okán.
Olyat sem állítottam sehol, hogy a Samsung pusztán a design alapján tetszik a vásárlóknak.
Amit mondtam, hogy az i780 egy olyan készülék, amit képeken nem kiáltanak ki vonzónak, majd amikor élőben látták a körülöttem levő emberek, akkor mindenki szépnek titulálta. Ez nem zárja ki azt, hogy lenyűgözte őket a tudás, ezek után pedig már a készüléket is szépnek találták, mindenesetre eddig mindenkinek tetszett és nem gondolnám, hogy a kegyeimet keresték, ezért nyilatkoztak így.Hogy ne OFFoljuk szét teljesen a topicot, szerintem is igazán készíthetnének már egy kicsit tetszetősebb külsőt - már amennyir a funkcionalitás megengedi - egy Android mobilnak is.
-
Morden24
nagyúr
Természetesen felesleges ízlésről vitatkoznunk, de a kommentek általános és többségi hangulata alapján úgy gondolom, hogy a G1&G2 nem gyerebe.
Az meg, hogy az általam bevágott Samsung az emberek többségének tetszene pusztán a desig alapján, akkor eléggé meglepődnék. Nem tartom kizártnak, csak erősen valószínűtlennek. Persze attól is függ, hogy kik a fókuszcsoport tagjai. -
-
Morden24
nagyúr
a HTC pedig igenis tud szép készülékeket gyártani
Ezzel egyetértek, ha nem így lenne, nem lenne Diamond-om
Viszont eddig szép ÉS Androiddal adott telót nem láttam. Az a Sprint-es Samsung, na mondjuk ott kezdődik a vállalható szerintem. Mert pölö a G1 nem az, de ez a G2 sem nagyon. -
csoe
tag
Nekem a legnagyobb bajom azzal a fránya csillogós műanyaggal van - a többi része szerintem vállalható, a HTC pedig igenis tud szép készülékeket gyártani. A W810-em kamerája körül volt hasonló a matéria, nagyon rossz tapintásérzete volt, és nyöszörgött is.
-
Morden24
nagyúr
Hirtelen ezt találtam, remélem nem erről van szó:

Merthogy ez sem kevésbé hányinger

szerk.: Na jó, de kevésbé az. De ez sem egy matyóhímzés. Nagyon nem.
Pardon: erről lenne szó? Mert ha Sprint, akkor mi sokmindennek nem örülhetünk.
-
AS
félisten
Ezt nem értem,, mért néznek ki a android készülékek így???
Nekem nem baj , Samsung jön júniusban egy szép és persze nagyon tudású Android készülékkel ami omniához hasonlítani fog. .. HTC rájön hogy nem ártana szebbet tervezni...
Nem lett volna egyszerűbb a TOUCH HD-t ba rakni?

-
Morden24
nagyúr
Alakul, mert G1-hez képest Miss Universe, de még mindig műanyaghatású, steril, retró. Egyre jobban kezd emlékeztetni a "futottak még" kategóriájú sci-fi sorozatok nem túl jó minőségű kellékeire. Android scanner & life force detector

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest