Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Én nem tudtam ezzel játszani, mert olyan aprók a feliratok már WQHD felbontáson is, hogy kifolyt a szemem.
Konzolos verzión különösen kíváncsi lennék, mennyire látszódnak a szövegek, mert ott ugye sokkal messzebbről kell nézni és nem ritka ma már a 4k TV sem. Mai napig probléma ez az egész a játékfejlesztésben, hogy képtelenek skálázható UI-t készíteni (tisztelet a kivételnek), vagy legalább nagyobb font mérettel operálni, hogy látni is lehessen valamit.
-
Dvix
senior tag
egyet kell értenem. Számomra az RTS-ek közül, nem csak az odafigyelésért, jó döntésekért járó izgalmat hozta vissza, hanem, hogy annyira hű önmagához a játék és hangulatilag nagyon a toppon éreztem magam tőle. Nem elég jó stratégiát gyártani, hanem foggal és körömmel ragaszkodni a saját hangulatvilágához, hogy az ember beleélje/-hesse magát!
-
Tikakukac
titán
Én nagyon-nagyon nem adom könnyem a lelkemet egy pár éve, de nagyon bejött ez a játék. Időm nem sok volt eddig rá, de ahogy írták előttem, lelke van a játéknak, egyszerűen jó nézni és kattogni. És nagyon beleéli magát az ember ofc, rendesen bánt ha elpatkol a városom.
-
még sosem hallottam erről a játékról, de érdekes, lehet, hogy egyszer ránézek
kis javítás: az elődjáték a This War of Mine, nem This War is Mine
-
Tigerclaw
nagyúr
Tetszik, amikor aurája, atmoszférája van egy játéknak. Most nincs időm játszani ezzel (sem), de felveszem a listámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest