- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Yettel topik
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már fel is tettem az új SDK-t. Nagyon pofás

Az előbb említett videóban benne van minden, ha valaki esetleg csak meg akarná nézni.API szinten meg abszolút szimpatikus (SymbianC++ programozó létemre
)
Csak jöjjön már a telefon
-
btz
addikt
Találtam egy nagyon jó videót a droidról.
http://www.youtube.com/watch?v=_HDF4KjvPWs
-
bepe79
addikt
Ma delutani cikk (remelem nem harapjak le a fejem, mint valakiet tegnap egy masik topikban):
( http://cellanaplo.blog.hu/2008/08/19/nem_keszul_el_az_android_szeptemberre )
Tehat v0.9-nel jar a Google Android, es a v1.0-as szofttal fog a telokba es a piacra kerulni, egyesek szerint szeptemberben jon, de inkabb valoszinu az oktober vagy november. A lenyeg az, hogy meg az iden, hamarosan varhatoak az Android OS-es telok, pl. a hTC Dream. Kivancsian varjuk!

-
Peat;)
veterán
válasz
asadasad22
üzenetére
annyira sokat nem tudunk róla szerintem hogy ilyet megállapíts...majd kiderül
-
Ígéretesnek tűnik.
-
törölt tag
water sensitive?
-
Inarus
addikt
Szépen megalkotott op. Remélem a hardver is ilyen meggyőző lesz. Bár ha a HTC-ről van szó, elég valószínű. Kíváncsi vagyok, hogy ide mikor jut el és milyen lesz a szoftveres ellátottsága.
-
asadasad22
őstag
nekem eléggé meggyőzőnek tűnik, valahogy sokkal szimpatikusabb az egész platform, mint egy iphone-é.
-
Peat;)
veterán
Engem meggyőztek, hogy komolyan gondolják. Az egyik info amit nagyon várok az az, hogy milyen korlátok lesznek benne a google által, ha lesznek. A másik, hogy milyen programkínálattal adják ki és mennyire gyorsan fognak hozzá programokat írkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)