- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Whatsapp a legjobb üzenetküldő. Szinte bármilyen forrásból támogat kép és hang megosztást. Stabil és ami a legfontosabb, főleg a Viberhez képest rendkívül gyors!
Én mindkettőt használom egy LG G2-n, de whtsappot használom a legtöbb esetben. -
eventus
veterán
Jó dolgok ezek, de ha arról vagy szó, nem sajnálom a pénzt telefonálásra, kikerülve minden technikai problémát (lécci tedd fel a kedvemért, jajj nem működik, rossz a hang, hallllooooo.... nem hallak)
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
RyanGiggs
őstag
Kár hogy nincs benne a Viber...
Erősnek erős a W.App... sokan szeretnek üzenetet küldeni.
Én eleve nem szeretem, nem is használok (sms) üzenetküldést.
Személyes megbeszélés híve vagyok."RED-es vagyok."
10k minden hónapban elég sok ám!! (persze ha cég fizeti akkor mind1)
Nekem mobilnetem van (890Ft/hó) + mobilVoip, + Viber, nincs 1500Ft/hó a számlám! -
Legendd
senior tag
-
RyanGiggs
őstag
"Itthon terjedt el a Viber"
Pont erről beszélek! Itthon majd mindenki ezt használja!"Szóval elég felelőtlen kijelentés, hogy mindenki ezt használja."
Igazad van, nem mindenki, de majdnem mindenki ezt használja!Én ismerek egy pár embert, de nálunk a családba, vagy az összes barátainkkal, csak ezen keresztül beszélünk. Tényleg nem a legjobb a minősége... de tudnál ennél jobb progit ajánlani? Állítólag a Skype még ennél is rosszabb!
-
eventus
veterán
Próbáljátok ki: [link] BlackBerry Messenger
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Legendd
senior tag
válasz
RyanGiggs #15 üzenetére
Vicces, mert akikkel még anno Erasmus alatt találkoztam, azoknak a (mind külföldi ismerős) 90%-a Whatsappot használ
Itthon terjedt el a Viber, ami mondjuk instabil szerintem, hanghívásnál állandóan megszakad, holott mindkét félnél van egy 50 Mbps net, de ugyanez 3G-n, 4G-n is fellép.
Szóval elég felelőtlen kijelentés, hogy mindenki ezt használja. Én nem szeretem pl., de persze valakivel ezt használom.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
akosar
tag
Még használom a WhatsApp-ot is, de a Telegram ugyanazt tudja ingyen, van hozzá (unofficial) chrome kiegészítő, desktop kliens.
-
daniel909
addikt
hát már igen.
biztos megy a log már a szokásokról... de eddig nem ment mert egy fizetős szolgáltatásról volt szó. így most sunyiba biztos történt változás... de ez kicsit már összeesküvés elmélet... belevehetjük a nagy leállást, biztos akkor állították át a szervereket...stb
oszt lehet, h nem.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
RyanGiggs #15 üzenetére
Hmmm, írd meg neki sztem ezt az örökérvényű megállapításodat, a te barátai köröd a vibert használja, jó hülye ez a Zuckenberg
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
daniel909
addikt
jó app de hívás és videóhívás nagyon kéne bele mert akkor a vibert le is törölném. egy kicsit jobb a viber mivel elég megbízható a hanghívás rajt. de a wacappot jobban szeretem az adatvédelmi elvei miatt meg úgy "kezesebb" program.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Pdaw
csendes tag
Nagyon fasza. Már csak azt kellene elérni, hogy a kezdőképernyőjéről sehová ne kelljen kattintgatni, hanem kapásból mutassa az elérhető kapcsolatokat...
-
totj80
tag
És ezzel egyidöben BB10-re is frissült. De sok változást nem lehet észrevenni.
-
halkow
őstag
jó app csak most se nagyon van aki igazán használja a köreimben
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
gepardlacee
tag
Jó lenne, ha PC-re is lenne hivatalos app
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
Qwery
tag
én nem értem. Tegnap frissítettem, de nem láttam semmi újdonságot... vagy nekem már hamarabb kiadtak egy bétát?
42
-
w333
félisten
Hogy mi értelme volt ezt megvenni
én még most sem értem
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
azt nem értem, hogyha beállítom, hogy ne lássák a "last seen"-t akkor én miért nem látom másét?!
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
ma Biztonsági beállításokkal és kényelemfokozó újdonságokkal bővült az Android-alapú készülékekre szánt WhatsApp.
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB halványlila háttal, gyönyörű állapotban !!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256Gb Garanciás
- Új Bontatlan Samsung S25 Ultra 12/256 GB Jet Black 3 Év Garancia
- Honor Kombó ! Honor 200 , Green, 8/256GB + Honor Band 9, black +ajándék tok, független, makulátlan !
- Új Samsung Z Fold 6 titán Samsung garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest