Hirdetés
- Google Pixel topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Whatsapp a legjobb üzenetküldő. Szinte bármilyen forrásból támogat kép és hang megosztást. Stabil és ami a legfontosabb, főleg a Viberhez képest rendkívül gyors!
Én mindkettőt használom egy LG G2-n, de whtsappot használom a legtöbb esetben. -
eventus
veterán
Jó dolgok ezek, de ha arról vagy szó, nem sajnálom a pénzt telefonálásra, kikerülve minden technikai problémát (lécci tedd fel a kedvemért, jajj nem működik, rossz a hang, hallllooooo.... nem hallak)
-
RyanGiggs
őstag
Kár hogy nincs benne a Viber...
Erősnek erős a W.App... sokan szeretnek üzenetet küldeni.
Én eleve nem szeretem, nem is használok (sms) üzenetküldést.
Személyes megbeszélés híve vagyok."RED-es vagyok."
10k minden hónapban elég sok ám!! (persze ha cég fizeti akkor mind1)
Nekem mobilnetem van (890Ft/hó) + mobilVoip, + Viber, nincs 1500Ft/hó a számlám! -
RyanGiggs
őstag
"Itthon terjedt el a Viber"
Pont erről beszélek! Itthon majd mindenki ezt használja!"Szóval elég felelőtlen kijelentés, hogy mindenki ezt használja."
Igazad van, nem mindenki, de majdnem mindenki ezt használja!Én ismerek egy pár embert, de nálunk a családba, vagy az összes barátainkkal, csak ezen keresztül beszélünk. Tényleg nem a legjobb a minősége... de tudnál ennél jobb progit ajánlani? Állítólag a Skype még ennél is rosszabb!
-
eventus
veterán
Próbáljátok ki: [link] BlackBerry Messenger
-
Legendd
senior tag
válasz
RyanGiggs #15 üzenetére
Vicces, mert akikkel még anno Erasmus alatt találkoztam, azoknak a (mind külföldi ismerős) 90%-a Whatsappot használ
Itthon terjedt el a Viber, ami mondjuk instabil szerintem, hanghívásnál állandóan megszakad, holott mindkét félnél van egy 50 Mbps net, de ugyanez 3G-n, 4G-n is fellép.
Szóval elég felelőtlen kijelentés, hogy mindenki ezt használja. Én nem szeretem pl., de persze valakivel ezt használom. -
akosar
tag
Még használom a WhatsApp-ot is, de a Telegram ugyanazt tudja ingyen, van hozzá (unofficial) chrome kiegészítő, desktop kliens.
-
daniel909
addikt
hát már igen.
biztos megy a log már a szokásokról... de eddig nem ment mert egy fizetős szolgáltatásról volt szó. így most sunyiba biztos történt változás... de ez kicsit már összeesküvés elmélet... belevehetjük a nagy leállást, biztos akkor állították át a szervereket...stb
oszt lehet, h nem. -
daniel909
addikt
jó app de hívás és videóhívás nagyon kéne bele mert akkor a vibert le is törölném. egy kicsit jobb a viber mivel elég megbízható a hanghívás rajt. de a wacappot jobban szeretem az adatvédelmi elvei miatt meg úgy "kezesebb" program.
-
Pdaw
csendes tag
Nagyon fasza. Már csak azt kellene elérni, hogy a kezdőképernyőjéről sehová ne kelljen kattintgatni, hanem kapásból mutassa az elérhető kapcsolatokat...
-
totj80
tag
És ezzel egyidöben BB10-re is frissült. De sok változást nem lehet észrevenni.
-
halkow
őstag
jó app csak most se nagyon van aki igazán használja a köreimben
-
gepardlacee
tag
Jó lenne, ha PC-re is lenne hivatalos app
-
Qwery
tag
én nem értem. Tegnap frissítettem, de nem láttam semmi újdonságot... vagy nekem már hamarabb kiadtak egy bétát?
-
w333
félisten
Hogy mi értelme volt ezt megvenni
én még most sem értem
-
azt nem értem, hogyha beállítom, hogy ne lássák a "last seen"-t akkor én miért nem látom másét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Biztonsági beállításokkal és kényelemfokozó újdonságokkal bővült az Android-alapú készülékekre szánt WhatsApp.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Google Pixel topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest