Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz
weberzolee #27 üzenetére
Oké, neked hibának tűnik nekem pedig finomhangolásnak..Amúgy mutass már egy olyan képet ahol látod is ezt az ordítóan nagy hibát..Hagyjuk már..Jól csinálják így.."nem fordítottak rá energiát"..Ember nézzél már meg egy videót ahol összehasonlítják a régit, az új szoftverrel..Azon pont látszik, h foglalkoztak vele..Mind1 ugyse fogunk egyet érteni..
-
szisz999
újonc
Én már 2 éve mondogatom, hogy iszonyatos potenciál van a HTCnél. Itt a 10, a htc Vive, úgy érzem mindkettő lenyomja a "nagykirályokat" (Galaxy s7, oculus rift) a maguk trónjáról. Az ilyen korai frissítés sem volt eddig gyakori a htcnél, szóval pacsi nekik.
-
Kobun1980
aktív tag
Ezt komolyan nem értem...
Én bevallom csak azokat a fórumokat szoktam olvasni, amik érdekelnek/érintenek, de a HTC-k kapcsán állandóan azt látom, hogy a hozzászólók fele kárörvendő, meg savaz.
Ennek kell örülni, hogy még megjelenés előtt frissített a HTC???
Óriási.
Feltételezem ezen emberek úgysem vennék meg a 10-et ha 30.000-el olcsóbb lenne a többi gyártó flag-jénél, mert elvből nem akarnak hallani a HTC-ről.
Szánalom, hogy arra viszont veszik a fáradságot, hogy egy általuk utált márka topicjába beleszóljanak...
Tényleg bennünk van a hiba, hogy ez okoz örömöt... -
atike
nagyúr
Jó kis olvasnivaló!
-
zsoleer
senior tag
Egy kis htc 10 teszt
[link] -
Fejvadi
nagyúr
Dolgozzanak csak, ha szeretnének profitot.
-
cudarz
tag
Elég nagy ellentét van a mondatodban. Pont azért, mert még nem jelent meg, azért lehet foltozni. Ez miért lenne probléma? Ha ez mosolyt csal az arcodra, az csakis az elégedettség miatt lehet.
Ha megjelenés után foltozzák, az pedig ugyanolyan jó. Igazság szerint, az, hogy te a frissítéseket megmosolyogtatónak találod, teljesen értelmezhetetlen a számomra.
-
no more
veterán
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
A HTC ilyen. Folyamatosan foltozzák a szoftvert, még az M7 is kap frissítéseket a mai napig. A felhasználónak a lehető legjobb élményt próbálják biztosítani mindig. Vagy inkább adják ki újratöltögetős buggal, mint a Samsung?
-
Beri78
őstag
válasz
weberzolee #27 üzenetére
Nem hiszem, hogy a vásárlók akár 1%-a is olvasna teszteket...
-
weberzolee
aktív tag
ezért van ott a "". egyébként "A profi mód fotóinak lilás elszíneződései is eltűnnek." nem épp finomhangolás, nekem erősen hibának tűnik. +10 perc SOT mondjuk finomhangolás lenne. biztosan megnézte valaki kiadás előtt a képeket is, csak épp nem fordítottak rá energiát hogy időben "finomhangolják" a lila színt. senki sem ad ki tökéletes szoftvert, de a HTC pont nem tehetné meg. ha valaki pl. ez alapján dönt akkor az előzetes tesztek alapján nagy valószínűséggel már vett mást. ennyi csak a probléma.
-
Matada2.3
veterán
Igazi HTC módi, csiszolgassák csak!
-
janeszgol
félisten
Ez a játékoknál is megfigyelhető. Mire szétterítik, addigra meg lesz a folt.
Legalább foglalkoznak vele. -
Beri78
őstag
most akkor húzzatok bele, mert én már nagyon várom a tesztet
-
bebuci
tag
Egyébként Németországban tegnap indult a HTC 10 forgalmazása.
-
h4h01
senior tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Nem "hibás" szoftverrel kerül a tesztelőkhöz..Csak szimplán nem a "végleges" szoftverrel..A 2 nem ugyanaz..Az meg a másik, h itt már csak finomhangolásokról van szó..
-
atike
nagyúr
...és még a zorrodat is tisztíccsa.
Javítja a lilás elszíneződést - azaz akkor szoftveres hiba volt?
Hogyan kerülhetett ilyen hibával ki...?
-
Engem az érdekelne hogy mikor lesz vele tele hardverapro , mert még sehol nem kapni és mar lassan fél év van
-
weberzolee
aktív tag
nem igazán ez a legjobb üzletpolitika egy halódó cég esetén. kiadnak egy "hibás" szoftvert a tesztelőknek, az alapján hamar kialakul a fejekben hogy nem az igazi és ennyi. utána már hiába reszelik, az első vélemény után nem fogja keresni senki hogy hátha javult mert biztosan frissítették.
-
szegto
senior tag
Ja mert a samsung nem ezt csinálja.
frissites_erkezett_a_samsung_galaxy_s7_es_s7_edge.html
.... csak ők kicsit lemaradtak a javításokkal szokás szerint.Még jó hogy ennyi okos és kárörvendő ember van itt.
-
Scholes9
nagyúr
Nem is tudtam, hogy már megjelent a telefon, le vagyok maradva na
-
Richie86
senior tag
Helyes!
-
törölt tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Még mindig jobb mintha b*sznának rá.
-
pg1966
senior tag
04.25-én jött ki a kamera frissítés, hamar eljutott ide!
-
csipuka
senior tag
válasz
PowerBuldog #5 üzenetére
Nincs hibatlan SW, mindig lehet valamin javitani. Nalunk is az SP0 utan 6 hetente jonnek a kovetkezo SP-k. Hiaba van letesztelve valami, az ugyfel mindig talal valami hibat.
-
Ricardo
titán
Helyes.Reszeljék csak. Ráfér a HTC-re a siker.
-
ThorsHUN
őstag
Rohadt lilas elszinezodes. utalom. A HTC sajatja lehet:S
-
h4h01
senior tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a HTC-nél már ezer éve így van. Azokon a példányokon amik a tesztelőkhöz idő előtt eljutnak, azokon nem a végleges szoftver szokott lenni..A visszajelzések alapján pedig még a megjelenés előtt megpróbálják javítani azokat a hibákat, amiket jeleztek feléjük..Most hol itt a gond? Amúgy már találni olyan videót, amiben összehasonlítják, a régit, az új verzióval, és meglehetősen jobb lett az eredmény (főleg a kamerára gondolok)..Szal látni, hogy dolgoztak rajta..
Sztem sokkal jobb ez így, mint a samsung esetében, ahol 1,5 hónap után javították a kamera ilyen-olyan nyűgjeit..De majd meglátjuk.. -
csipuka
senior tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Nem tudom dolgoztal-e SW fejlesztesen, de a javitasok es fejlesztesek nem allnak le a kiadas utan. Teljesen normalis es udvozlendo.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe.
-
PowerBuldog
veterán
Dicséretes, de valahol megmosolyogtató is, hogy még meg sem jelent szinte, de már foltozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az első komolyabb frissítőcsomag javítja az adatkommunikációs teljesítményt és a kamerás képességeket.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Corsair H100x RGB Elite Vízhűtés új 6hó jótállással!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest