- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
#16939776 #28 üzenetére
Értem amit írsz, de a kb. mindegy ellentmond annak a tapasztalatnak amit leírtam. P4 sapkája se volt sík, mégis fokokat jelentett a polírozás (csak a hűtőé).
Amit írtál az érdekes. Mekkora a magja egy mostani Intel (?) CPU-nak egy régi Pentium 3 processzorhoz képest? A lesarkazás veszélye gondolom itt is fennáll.
-
access_denied
senior tag
Sosem foglalkoztam gyakorlatban vízhűtéssel, de összességében tetszett, érdekes volt a cikk.
"A tükörsima felületekhez gyakran nem kellően tapad a hővezető zsír, és a mai processzorok legtöbbjénél a szűk hőátadási keresztmetszet amúgy is saját kupakjuk alatt található."
Ez a mondat azt sugallja, hogy jobb, ha nem tükör sima a processzorhűtő érintkező felülete? Régen, még Pentium 3, 4 korszakban fokokat (kb. 1-5) jelentett a polírozott felület. P4-nél ugyebár a processzort sajka védte a lesarkazás ellen valamint a jobb hőelosztás érdekében. Ezeknél a processzoroknál is jobb, hatékonyabb volt a polírozott felületű CPU hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- RAM topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest