- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"mit értesz fixen rögzített alatt? hogy nem lehet az egész keretet beforgatni, vagy valami mást? mert kiszedni ki lehet."
Azt értem alatta, hogy a használat során is a képen látható pozícióban van a HDD keret.
Ez pedig finoman szólva sem jó a rendszer hűtése szempontjából, mert az alsó-első ventilátor által keltett levegő nem tud olyan hatékonysággal a ház hátulja felé áramolni, és a merevlemez(eke)t is kevesebb levegő éri.
(Ráadásul a több "akadály" miatt, hangerő szempontjából sem szerencsés.)A szerelés szempontjából praktikus, és valóban szerencsés, ha így "kifordítható" a keret, de azt követően lehessen a házzal párhuzamosan beállítani.
-
törölt tag
Az utolsó grafikon mindenféle házhűtés nélküli eredmény, és abban bizony csúnyán leveri a mai mezőnyt az a nyolc éves konstrukció. Láthatóan akkor értelmes tervezés volt a hangsúly, nem izomból (azaz legalább féltucatnyi ventilátorral) oldották meg a problémát. Bizonyítva, hogy nem attól lesz jó a szellőzés, hogy televerjük a gépet mindenféle hatalmas ventilátorokkal, és az egészet csirkehálóval borítjuk. Akkor már akár ez:
-
törölt tag
Nekem mindkettő elérhetetlen árba van.
Egyébként a Silencio 12-es ventijei amik felháborítóak. Ez már legalább 14, ahol a néma szó előfordul ott ez a minimum, ha már venti nélkül úgy se menne.Lehetne faragni az árán kis átalakításokkal, de hát a többségnek gyártják, meg amúgy ugyanannyit lerántanának róla akkor is ha feleannyiba kerülne nekik előállítani.
-
proci985
MODERÁTOR
R3 van itthon, képek alapján finish nem változott.
ha nem lett rosszabb a minősége, akkor szerintem ennyiért továbbra is a bestbuy silent házak között,
Baltoafarkas: a 450 sokkal olcsóbb, az 550 olcsóbb. más kérdés, hogy én pár hetes munkával és némi iniciatívával meggyőztem hugomat, hogy R3 kell neki. másik oldalról a Cosmosomat viszont nem cserélném
, de azok megint nem egy kategóriában versenyeznek.
ventik tekintetében meg szerintem a CM házventik pl jobbak az ACknél, bár tény, hogy a Cosmosomban nem véletlenül lett cserélve az összes venti jobbakra.
-
proci985
MODERÁTOR
és élőben is szép
.
elfogadható festés (nem csöppös), a tükrös előlap nem gyűjti az ujjlenyomatokat, és az előd R3 is már halk volt. hugomnak olyanja van (én voltam a felbujtó), nagyon meg van vele elégedve.
átgondolt, ügyes, minimalista és az ára is rendben van. egyébként felül és oldalt nyitható, bát szerintem ez inkább nagyon halk, aktív ventikkel az igazi. ami Neked meg már nem lenne jó
kromatika: szerintem csináltak egy felmérést és kiderült, hogy az R3mat senki nem használta külső radival. akkor meg minek a lyuk rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest