Hirdetés
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demens
tag
Gyönyörű! Kéne!

-
Ati3120
tag
Nagyon komolyan néznek ki a Sony cuccai
. Ha már sikerült ilyen Soc-ot szerezni belerakhatnák egy telefonba is végre , mondjuk egy olyan 3500mA-os aksival az se érdekelne ha vastagabb lenne tőle 
-
CalcioPoli
csendes tag
Vevő lennék rá ha normális kijelzővel jönne , remélem nem az Xperiakhoz szokott led háttérvilágítású mezei TFT jön ..
100.000-ért még igy is egész jó vétel lenne 
-
ESP23
senior tag
Eddig nem volt tabletem, mert nekem mindegyik egyformának tűnik külsőleg.
De ha ideér akkor beszerzek egyet mert bejön ez a stílus, jól néz ki a cucc . -
blackydan
senior tag
Kifejezetten szép lett és belül sem rossz

-
-
Rickazoid
addikt
Nettó $450? Legalább $800-ra számítottam. Túl egyedi és a Sony nem az alacsony árairól híres. Ez az ár, figyelembe véve a kialakítását, nagyon baráti lenne. De remélem ha tényleg ennyi lesz, nem úgy spóroltak, hogy mondjuk nem optimalizálták a rendszert és lemerül fél óra alatt, frissítésről álmodni sem szabad, a kijelző olyan pocsék, amilyet még nem láttunk, stb.
-
kiskaktusz
addikt
Szép darab

-
=Mentor=
őstag
válasz
Brutális eb
üzenetére
Akkor vegyél valami kínai szutykot az olcsó, aztán majd verheted a fejed a falba a minősége miatt...

-
Misser
tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
"Mire ideér lesz belőle 130.000.
Annyiért meg vicc.
Jo cucc amúgy de most kezd elegem lenni a nagyobb cégekből a pofátlan árazásuk miatt."Csak kettővel feletted írták, hogy nettó az említett ár. Nem a nagy cégeknél kell reklamálni az 27%os áfáért.
500 $ alatt van, tehát olcsóbb az ipadnél, ezt nézve jó az ára szerintem.
És szerintem nagyon jó a dizájn, jobb mint a hagyományos "ipad szerű"
-
prolad
addikt
Ezzel a dudorral nem lesz nagyon fejnehéz?
-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Több, mint valószínű. Már csak azért is, mert a németek kaptak belőle 3G-s verziót is

(#18) hurrikan: Merem remélni, hogy hozzánk is eljut.
-
kolosanyi
veterán
Általában tetszenek a Sony cuccai, az elődöt is jópofának tartom, de ez szerintem kegyetlenül ocsmány. Sőt, a hardver sem tetszetős, valahogy tegrás gépet nem vennék...
-
Cyberpunk
félisten
Szép, kétségtelenül.

-
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Igen, persze hogy volt/van.
A cikkben is benne van, hogy a Sony Tablet S utódja ez a modell...A Sony Tablet S tavalyi táblája a Sony-nak, mely sajnos hozzánk egyáltalán nem jutott el, és világszinten is csak pár piacra került.
A Tablet S tesója a Tablet P, ami szintén tavalyi tablet, csak épp két kijelzőből áll, és a összecsukható.Mindekettő ICS-n...
-
pakriksz
őstag
ők úgy látszik még nem hallottak a nexusról, azért írtak ilyen árat

-
oszi666
őstag
amiatt a kiemelkedés miatt a hátlapján szerintem tökre úgy néz ki mint egy fél laptop...
-
RandomGosu
senior tag
válasz
Brutális eb
üzenetére
várjuk ki, nem vagyok benne olyan biztos abban a 450dollárban...
-
hurrikan
addikt
De bizony, több oldal, XDA is íta.
A 3G modemet is írják.
Miért lenne vicc? Fele tudásu samsungok drágábbak... szerintem kifejezetten jó ár.
sőt a telefonok jóval drágábbak ezzel a SOC-al.Az aránylag nagy kijelző, a nagy akksi, a jó hardver, az erős kamera, a prémium anyagminőség stb. 100ezer környékét bőven megéri.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Volt már hasonló formatervű Sony tablet? Ugyanis tavaly láttam egy(oldaltól és felűlről) pont ugyan ilyen kinézetű sony tabletet dobozostul.
-
Brutális eb
addikt
Mire ideér lesz belőle 130.000.
Annyiért meg vicc.Jo cucc amúgy de most kezd elegem lenni a nagyobb cégekből a pofátlan árazásuk miatt.
-
hurrikan
addikt
Szerintem anyagminőség/SOC/funkcionalitás/kijelző méret tekintetében kifejezetten jó áron jön. Ráadásul ha cseppálló is ahogy egyes oldalak állítják....
Ráadásul szép is, nem az a tömeg tablet formavilág. Kicsit egyedi.450dollár=102ezer forint (jelenlegi árfolyamon)
-
IstN
tag
Nem ez az, amelyiknek cseppálló a kijelzője? Egy por, csepp és ütésálló táblagép egy ilyen hw-el... "Lehet" ,hogy megvenném.
(amugy nagyon bejövős a formavilág) -
peestee83
aktív tag
Elméletileg ilyen lesz:
9,4"-os emellé 1280x800-as felbontás, 16/32/64 GB tárhely, 1 megapixeles előlapi- és 8 megapixeles hátlapi kamera, 3G modem, 6000mAh-es akkumulátor, alumínium burkolat, Android 4.0 Ice Cream Sandwich vagy újabb operációs rendszer, és természetesen WifiAmúgy tetszetős darab.A telefonom mellé elfogadnám

-
banhammer
veterán
Lesz benne valamilyen mobilnetes modem?
-
wertigo1984
őstag
Pont most olvastam a gsmarena-n. Annyira nem vészes az ára, de nem vennék ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ha már sikerült ilyen Soc-ot szerezni belerakhatnák egy telefonba is végre , mondjuk egy olyan 3500mA-os aksival az se érdekelne ha vastagabb lenne tőle 

100.000-ért még igy is egész jó vétel lenne 

Amúgy az az érdekes hogy gsmarena 399 dollárt ír a 16GB-os verzióra.