Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dé
aktív tag
eléggé furcsa formája van
most ez a lekerekítettsarkú lesz a menő?
-
runner 125
nagyúr
Aranyos/nőies db.
Üdv.M -
Gondwana
addikt
Kasztrált Diamond. (csak hogy ne az ájjájfónhoz hasonlítsam
)
A neve is IO-lite: a szenzoraiban/kimeneteiben kurtított telefon: nincs kapacitív touch, nincs gyorsulásmérő, nincs fénymérő, nincs VGA felbontás... -
törölt tag
válasz
bolondember
üzenetére
nem, az tényleg egy lábnyom. biztos gnome desktop lesz rajta

-
Úgy vagyok ezzel a készülékkel, mint mások is:
Jó tudás, érdekes külső, de mintha csak azért készítették volna el ezt a PDA-t, mert kellett valami új termék, egyébként maradhatott volna a régi termékpaletta, akkor sem lenne változás. Egy készülék a sok közül, csak hogy legyen. Ha az ára 70k-ról indulna, akkor azzal még kiemelkedhetne... -
Inarus
addikt
Nekem kifejezetten tetszik ez a visszafogottabb külső. Ez most nem az a csilli-villi cucc. (Bár a HTC olyan jellegű termékeivel sincs bajom).
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem bejön, bár elég nagy a "keret" a kijelző körül..
amúgy a jobb oldali funkciógomba csak engem emlékeztet kísértetiesen egy lábnyomra?

-
Napfénysüti
nagyúr
Hardveresen rendben van a külső meg erősen véleményes. Azért elfogadnám ha hozzám vágnák

-
plus44
veterán
hát nekem egyáltalán nem tetszik. Olyan nem HTC...ha egyszínű lenne akkor még talán de így

-
Baleey
csendes tag
Jól néz ki, de ez kb úgy készült, hogy körbenéztek a gyárban, milyen feleslegek maradtak: fogták a touch 3g prociját, fényképezőjét, a pro memóriáját, az O2-nek gyártott cruisehoz hasonló kinézetet meg egy kis touchflo 3D-t és kész is. Nem sok innováció sajnos. De ne értsetek félre, nem a htc ellen beszélek, nekem is 3g van, de nem sok újítás van ebben a gépben. Egy gyártón és kategórián belül, ha kihoznak egy újabb készüléket, annak azt az érzést kéne bennem keltenie, hogy ez igen, lehet erre le kéne cserélni a mostanit. De ez ennél nem nagyon fog megtörténni, mert nagyon hasonló. És megintcsak kimaradt a rádió. De reméljük, ha a HD-nak jön az utódja akkor nem játsszák el ezt.
-
zsolt501
nagyúr
Nekem tetszik jól néz kis a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)