Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dé
aktív tag
eléggé furcsa formája van
most ez a lekerekítettsarkú lesz a menő? -
runner 125
nagyúr
Aranyos/nőies db.
Üdv.M -
Gondwana
addikt
Kasztrált Diamond. (csak hogy ne az ájjájfónhoz hasonlítsam
)
A neve is IO-lite: a szenzoraiban/kimeneteiben kurtított telefon: nincs kapacitív touch, nincs gyorsulásmérő, nincs fénymérő, nincs VGA felbontás... -
törölt tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
nem, az tényleg egy lábnyom. biztos gnome desktop lesz rajta
-
Úgy vagyok ezzel a készülékkel, mint mások is:
Jó tudás, érdekes külső, de mintha csak azért készítették volna el ezt a PDA-t, mert kellett valami új termék, egyébként maradhatott volna a régi termékpaletta, akkor sem lenne változás. Egy készülék a sok közül, csak hogy legyen. Ha az ára 70k-ról indulna, akkor azzal még kiemelkedhetne... -
Inarus
addikt
Nekem kifejezetten tetszik ez a visszafogottabb külső. Ez most nem az a csilli-villi cucc. (Bár a HTC olyan jellegű termékeivel sincs bajom).
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem bejön, bár elég nagy a "keret" a kijelző körül..
amúgy a jobb oldali funkciógomba csak engem emlékeztet kísértetiesen egy lábnyomra?
-
Napfénysüti
nagyúr
Hardveresen rendben van a külső meg erősen véleményes. Azért elfogadnám ha hozzám vágnák
-
plus44
veterán
hát nekem egyáltalán nem tetszik. Olyan nem HTC...ha egyszínű lenne akkor még talán de így
-
Baleey
csendes tag
Jól néz ki, de ez kb úgy készült, hogy körbenéztek a gyárban, milyen feleslegek maradtak: fogták a touch 3g prociját, fényképezőjét, a pro memóriáját, az O2-nek gyártott cruisehoz hasonló kinézetet meg egy kis touchflo 3D-t és kész is. Nem sok innováció sajnos. De ne értsetek félre, nem a htc ellen beszélek, nekem is 3g van, de nem sok újítás van ebben a gépben. Egy gyártón és kategórián belül, ha kihoznak egy újabb készüléket, annak azt az érzést kéne bennem keltenie, hogy ez igen, lehet erre le kéne cserélni a mostanit. De ez ennél nem nagyon fog megtörténni, mert nagyon hasonló. És megintcsak kimaradt a rádió. De reméljük, ha a HD-nak jön az utódja akkor nem játsszák el ezt.
-
zsolt501
nagyúr
Nekem tetszik jól néz kis a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyobb felbontású képen is látható a HTC nemrég leleplezett érintőkijelzős PDA- mobilja.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest