Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dé
aktív tag
eléggé furcsa formája van
most ez a lekerekítettsarkú lesz a menő? -
runner 125
nagyúr
Aranyos/nőies db.
Üdv.M -
Gondwana
addikt
Kasztrált Diamond. (csak hogy ne az ájjájfónhoz hasonlítsam
)
A neve is IO-lite: a szenzoraiban/kimeneteiben kurtított telefon: nincs kapacitív touch, nincs gyorsulásmérő, nincs fénymérő, nincs VGA felbontás... -
törölt tag
válasz
bolondember #7 üzenetére
nem, az tényleg egy lábnyom. biztos gnome desktop lesz rajta
-
Úgy vagyok ezzel a készülékkel, mint mások is:
Jó tudás, érdekes külső, de mintha csak azért készítették volna el ezt a PDA-t, mert kellett valami új termék, egyébként maradhatott volna a régi termékpaletta, akkor sem lenne változás. Egy készülék a sok közül, csak hogy legyen. Ha az ára 70k-ról indulna, akkor azzal még kiemelkedhetne... -
Inarus
addikt
Nekem kifejezetten tetszik ez a visszafogottabb külső. Ez most nem az a csilli-villi cucc. (Bár a HTC olyan jellegű termékeivel sincs bajom).
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem bejön, bár elég nagy a "keret" a kijelző körül..
amúgy a jobb oldali funkciógomba csak engem emlékeztet kísértetiesen egy lábnyomra?
-
Napfénysüti
nagyúr
Hardveresen rendben van a külső meg erősen véleményes. Azért elfogadnám ha hozzám vágnák
-
plus44
veterán
hát nekem egyáltalán nem tetszik. Olyan nem HTC...ha egyszínű lenne akkor még talán de így
-
Baleey
csendes tag
Jól néz ki, de ez kb úgy készült, hogy körbenéztek a gyárban, milyen feleslegek maradtak: fogták a touch 3g prociját, fényképezőjét, a pro memóriáját, az O2-nek gyártott cruisehoz hasonló kinézetet meg egy kis touchflo 3D-t és kész is. Nem sok innováció sajnos. De ne értsetek félre, nem a htc ellen beszélek, nekem is 3g van, de nem sok újítás van ebben a gépben. Egy gyártón és kategórián belül, ha kihoznak egy újabb készüléket, annak azt az érzést kéne bennem keltenie, hogy ez igen, lehet erre le kéne cserélni a mostanit. De ez ennél nem nagyon fog megtörténni, mert nagyon hasonló. És megintcsak kimaradt a rádió. De reméljük, ha a HD-nak jön az utódja akkor nem játsszák el ezt.
-
zsolt501
nagyúr
Nekem tetszik jól néz kis a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest