- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nekem tetszik jól néz kis a készülék.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Baleey
csendes tag
Jól néz ki, de ez kb úgy készült, hogy körbenéztek a gyárban, milyen feleslegek maradtak: fogták a touch 3g prociját, fényképezőjét, a pro memóriáját, az O2-nek gyártott cruisehoz hasonló kinézetet meg egy kis touchflo 3D-t és kész is. Nem sok innováció sajnos. De ne értsetek félre, nem a htc ellen beszélek, nekem is 3g van, de nem sok újítás van ebben a gépben. Egy gyártón és kategórián belül, ha kihoznak egy újabb készüléket, annak azt az érzést kéne bennem keltenie, hogy ez igen, lehet erre le kéne cserélni a mostanit. De ez ennél nem nagyon fog megtörténni, mert nagyon hasonló. És megintcsak kimaradt a rádió. De reméljük, ha a HD-nak jön az utódja akkor nem játsszák el ezt.
-
plus44
veterán
hát nekem egyáltalán nem tetszik. Olyan nem HTC...ha egyszínű lenne akkor még talán de így
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nagyúr
Hardveresen rendben van a külső meg erősen véleményes. Azért elfogadnám ha hozzám vágnák
Més que un club!
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem bejön, bár elég nagy a "keret" a kijelző körül..
amúgy a jobb oldali funkciógomba csak engem emlékeztet kísértetiesen egy lábnyomra?
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Inarus
addikt
Nekem kifejezetten tetszik ez a visszafogottabb külső. Ez most nem az a csilli-villi cucc. (Bár a HTC olyan jellegű termékeivel sincs bajom).
-
veterán
Úgy vagyok ezzel a készülékkel, mint mások is:
Jó tudás, érdekes külső, de mintha csak azért készítették volna el ezt a PDA-t, mert kellett valami új termék, egyébként maradhatott volna a régi termékpaletta, akkor sem lenne változás. Egy készülék a sok közül, csak hogy legyen. Ha az ára 70k-ról indulna, akkor azzal még kiemelkedhetne..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz bolondember #7 üzenetére
nem, az tényleg egy lábnyom. biztos gnome desktop lesz rajta
-
Gondwana
addikt
Kasztrált Diamond. (csak hogy ne az ájjájfónhoz hasonlítsam )
A neve is IO-lite: a szenzoraiban/kimeneteiben kurtított telefon: nincs kapacitív touch, nincs gyorsulásmérő, nincs fénymérő, nincs VGA felbontás...... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
runner 125
nagyúr
Aranyos/nőies db.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dé
aktív tag
eléggé furcsa formája van
most ez a lekerekítettsarkú lesz a menő?Már 17 éve itt :)
-
runner 125
nagyúr
A HTC termékpalettáját tekintve nem meglehet. Elég sok kerekded készüléket hoznka piacra idén,persze fellelhető a full szögletes is
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs